Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 143

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Валтер Желязков Виж публикацията
    За 220 волта ти трябва и адаптера. Питите разпечатвам след няколко часа, защото ми отнема време изваждането и транспортирането до дома. Най добре се разпечатват изцяло запечатени пити, на другите провлича и замазва килийките. Ножа става само за рамки 160 мм. Подобрения не съм правил. Като цяло съм доволен.
    Запечатаните пити се разпечатват лесно и с обикновен нож. Кухненски например.

Потребител
    Регистриран
    14.04.2011
    Пчеларски район
    с.Вълчитрън, общ. Порд

Автор
    Регистриран
    18.01.2012
    Като заместител на парогенератор можели да се ползва тенджера под налягане би трябвало да върши същата работа. Гледам в клипа руснака я използва. Ако има колеги които ползват тенджера под налягане нека споделят върши ли работа и имали някаква тънкост в работата с парен нож, предстой направа на самоделка. Кои вариант е по добър с прави или наклонени ножове. Благодаря!
    И да се лъжем няма смисъл в това - самозалъгваш себе си като пчелар!!!

Потребител
    Регистриран
    25.08.2011
    Аз от преди три години "развалих" тенджерата на жената и ми върши чудесна работа.Лошото е, че и обещах нова но още не съм купил.С 4-5 литра вода карам цял след обяд - ползвам ножа който предлага Котларски и съм много доволен от работата с него.Съжалявам, че не мога да качвам снимки в този форум.

Наблюдател
    Регистриран
    01.03.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Boro Виж публикацията
    Ние от миналата година използваме такъв нож, само че на дървен станок, като поставката за рамката се придвижва с релси към ножа. Миналата година го бях вързал към зарядно за акумулатор. Удобно е, но ползвам прави рамки без уширител.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •