Цитат Първоначално публикувано от jordanov Виж публикацията
Пръкването на още един раздел с нищо няма да подобри форума. Даже си мисля, че много бързо ще почнем да го пълним с плява и първоначалният ти ентусиазъм ще е кратък? При положение, че напоследък на движението "Направи си сам" се гледа с насмешка от нашего брата. И към момента в спец раздела си имаме теми за техника на безопасност, за машини, за дървесини, размери и прочие. Ти самият беше активен там и си пуснал немалко клипове. Включително имаш опити за налагане на правилна терминология, но все пак в един пчеларски форум си мисля че това няма кой знае какъв смисъл. По същия начин има колеги дето се дразнят и от правописните грешки... По-важно е защо някои хора не сте активни? Според мен, пусни една твоя поименна тема, сложи там някои от клиповете и да видим как ще върви?
Може и да си прав . Именно заради разхвърляността на информацията е идеята ми . Колкото до плявата мисля че има кой да не я допуска . Относно терминологията в която и да е област аз не се дразня . Просто искам да има колкото се може повече грамотност по този свят И твоята идея ми допада . Може и да взема да се активизирам с един подраздел някъде