Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1262

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Братушките умишлено провокират и търсят цаката на Ердоган.Дали със сваления самолет,дали по друг начин конфронтацията се предизвиква умишлено.
    А,ако не бяха свалили самолета,самолетите малко по-малко щяха да облитат по навътре в Турска територия,а може и някоя бомба да изпуснат......И в двата случая,через конфронтация с Турция, Руснаците търсят "повод" да разположат по мощни оръжия и да овладеят района......Кой знае,може и да играят заедно....

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Ще взема малко да ви опонирам ,че иначе ще заспите в унес по вашите братушки.Не забравяйте ,че русия изнася газ и др. ,но внася храни.Нали разбирате ,че освен дрънкане на оръжие ,трябва и да се яде.Помните ,че има санкции от евросъюза -нали.За овладяването на Сирия се сещам за овладяването на Авганистан.Май тогава си отиде ссср.Сега при тази ниска цена на петрола и газа ,да не си отиде рф.Давайте ,готов съм и на всичките ви атаки лично към мен.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Чанко ти нямаш нужда от провокация...знаем,че си "винаги готов" дааааваиии.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Чанко ти нямаш нужда от провокация...знаем,че си "винаги готов" дааааваиии.
    Да -давам ,но не виждам нищо на среща.Разни червени ръчички вместо разумни доводи и аз мога да раздавам.
    Този пост е редактиран от ch.atanasov; 29.11.2015 в 19:25.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Хайде малко материал за размисъл.http://www.dw.com/bg/%D0%B2%D0%B0%D1...%80/a-16585928 Много години минаха но има и такива ,които помнят главните герои.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    "На международно ниво е заявено, че СССР влиза в Афганистан на принципите на „пролетарския интернационализъм“ и в отговор на нееднократните молби на ръководството на страната, и лично от президента Хафизула Амин, за оказване на военна помощ в борбата с антиправителствените сили." Малък цитат от нета.Не ви ли прилича на сегашната подкрепа за Башар Асад.

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Братушките умишлено провокират и търсят цаката на Ердоган.Дали със сваления самолет,дали по друг начин конфронтацията се предизвиква умишлено.
    А,ако не бяха свалили самолета,самолетите малко по-малко щяха да облитат по навътре в Турска територия,а може и някоя бомба да изпуснат......И в двата случая,через конфронтация с Турция, Руснаците търсят "повод" да разположат по мощни оръжия и да овладеят района......Кой знае,може и да играят заедно....
    Много си прав според мен. Аз отдавна мисля, че американците и руснаците отдавна играят заедно на ниво тайни служби, другото е за парлама пред медиите. Целта е да се струпат повече оръжия в региона и да се преговаря с по-силни аргументи след ерата на ИД, когато доиде етапа на плячкосване и подялба на Сирия.
    Става въпрос единствено и само за пари и в Сирия и в Украйна.
    Винаги може по-добре.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •