605.jpg607.jpg608.jpg
Елмотора на скутера е 24V/ 250W - Започва да затопля след 5-6 минути, но търпимо - кара и по 15 минути, докато се сменят рамките и така цял ден.Контролера за регулиране на оборотите и той загрява - щях да му поставян по-голям радиатор и вентилатор, ама и така си кара.Безшумна е- на Лега си е направо роначка. Контролерите ги виждате на снимките - работи с всичките.Имам си резервен мотор и контролер ако нещо се скапе, но и на комшията меда извъртяхме и пита за още.Играчката е правенето на коша от неръждавейка. Елмоторчето се справя добре/захванато е на 4 гумени тампона за планката/, след като и пити къса като му задам малко повече газ.За сиромаси е перфектна.
Този пост е редактиран от dedo52; 29.11.2015 в 09:29.
Даже и да го помъкна,определено ще е по изгодно отколкото да обикалям и да си губя времето.
Бай Марине,какви са тия кабели,жици пръснати из гаража.Ами тия изплетените дамаджани.......Да не вземат да те спъват.......
Другото предимство, че е на 24волта - не може да ме тресне тока/а съм много разсеян/. Е няма търговски вид/захранването трансформатор 220/12;24;36v / 500w /- няма да я продавам. Кабелите са по-дълги и на захранването на трафа и после другия от трафа до мотора - да може и по-далеч да да е. Това е склад100м2 пълен с натурии - събрах ги сега да ги снимам. А меда го вадя в друга стая- като операционна е там и подово отопление си има даже.Ама сега зимата ще си е работилница.Ами ела виж - само се каниш. Сега ще си правя количка на акумулатор или ще я влача със скутерчето и с един-два акумулатора
Този пост е редактиран от dedo52; 29.11.2015 в 09:35.
Извини ме, но центрофугата е 640 лв. нали така. по нататък ще дадеш и 670 лв. за задвижването. Общо това е 1310 лв. без да споменавам че задвижването е по-скъпо и от центрофугата... та една 24 рамкова с ел мотор при това достатъчно добра струва към 1 050 лева ....
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
Кои центрофуги имаш впредвид?
Ето тези от Добич? http://centrofugi.net.free.bg/ , защото : http://beehoneyportal.com/forum/view...p=51355#p51355
Но от Юни месец тази година е изтекло много време и ако е имало някакъв производствен дефект, може и да са го отстранили
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
Може да погледнеш и тези от Черврн Бряг,аз поръчах такава,още не дошла,но като дойде ще споделя първи впечатления.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))