много странен кошер - плодникът много висок ми изглежда спрямо магазина!...и капака не е поставен добре
много странен кошер - плодникът много висок ми изглежда спрямо магазина!...и капака не е поставен добре
A ръкавиците,шортите не са ли ти странни....Иначе кошерът е лежак-самоделка
Забрави културен,кавалер и кулинар.Ако и тези качества имаш щеше да обръгнеш на жени-не пчеларки ами и космонавтки даже щяха да ти носят мед!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Аз съм по специален, търся си яка пчеларка.
Ама като ти казвам яка...имам на предвид да мята по един ДБ12 на всяко рамо и да бяга с тях
Ако има и 1000 декара слънчогледова нива...ехее...направо се женя за нея...няма к'во да я бавя.
Във форума аха да влезе някоя колежка и старшините я прогонват...
Стига с глупостите, че с моя късмет ще взема да си харесам някоя колежка и ще има да се червя като Шабленска капия...![]()
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Една вдовица отивала на гробищата да подава с кекс. Ама се спънала нещо и го изтървала. Започнала тя да плаче, а покрай нея минал попа:
-Много хубав бешеее, а след нея попът-друг ще найдеш чадо я успокоява!
-Много голям бешеее-други има чедо!
-Със седем яйца бешеее-а,а,а рекъл попа.Такъв повече няма да намериш!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Ооо, Ванка! Много неприятно!
Па и те едни кучета са в плейбоя...жена му е по-хубава
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Двукорпусен,четиримайчен лежак с осем магазина..Всяка майка има на разположение 12дб рамки....На пролет 2-3 ротации и до есента работа само с магазини.Пей сърце! Венер ряпа да яде......
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))