Първоначално публикувано от delta.e Аз съм българин ! Това го запомни Атанасов . Да ве -знам че си Българин не се пали.Приветствах те с този лозунг ,защото очаквам да ни информираш за успехите след 44г.
Научи книжовният език и тогава пиши комсомолецо . Наборче , от годините не бягай . Те са твои .
Първоначално публикувано от delta.e Научи книжовният език и тогава пиши комсомолецо . Наборче , от годините не бягай . Те са твои . Не спами ,придържай се към темата.
Дъртия Комсомолец и плакати вдига .
Първоначално публикувано от delta.e Дъртия Комсомолец и плакати вдига . Като събереш една торба червени ръчички и съответно червен картон ,да не се чудиш откъде ти е дошло.
Първоначално публикувано от ch.atanasov Като събереш една торба червени ръчички и съответно червен картон ,да не се чудиш откъде ти е дошло. Атанасов, всички вие от "царската" свита сте много продуктивни на брой постове и ...зловонна флaтуленция в този форум!
Working....
Първоначално публикувано от ch.atanasov Като събереш една торба червени ръчички и съответно червен картон ,да не се чудиш откъде ти е дошло. Ха . Според теб дали ми пука ! Запомни - АЗ , СЪМ СИ АЗ !
Първоначално публикувано от delta.e Ха . Според теб дали ми пука ! Запомни - АЗ , СЪМ СИ АЗ ! На мен ми пука ,да знаеш ,че само на мен ми беше мъчно за теб ,когато стачкуваше.
Докторе пише се Флатуленция
Първоначално публикувано от ch.atanasov На мен ми пука ,да знаеш ,че само на мен ми беше мъчно за теб ,когато стачкуваше. Сега трябва и да се разплача ? Комсомола ? С други си говорихме . За теб не се сещам .
В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))
Правила на форума