Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 16 от 35 ПърваПърва ... 6141516171826 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 151 до 160 от общо 347
    Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Mamma mia! Примитивизъм и безумие! Не правете така!
    Working....

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Тоя ако ръцете му работеха така както устата нямаше да има грешка

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Търся една много интересна руска хранилка и ми излизат всякакви чудеса.
    Не коментирам!
    Има пластмасови чиниики за еднократна употреба за 5ст, а по-баровските са прозрачните с или без капак.

Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Тарелка не става ли?Като чинийка и слагаш в нея?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Цитат Първоначално публикувано от vanHanegem Виж публикацията
    Най-добрите пликове са канцеларските джобчета.
    Да. Лично аз обаче предпочитам да не ползвам пликове, там където това е възможно. Понякога не ми издържат нервите, когато трябва да махам обелки и да събирам боклуци. Как не можаха да направят опаковката от биоразградима материя, например восъчна хартия.
    Апифондата е инвертирана добре и не се нуждае от найлонка при зимното подхранване. Бих препоръчал да се мацка директно върху рамките. И понеже както обикновенно си викам "това пък кога ли ще ми притрябва, че да си правя труда да го снимам" ето сега снимка от интернет fig-023.jpg
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от scutellator Виж публикацията
    Да. Лично аз обаче предпочитам да не ползвам пликове, там където това е възможно. Понякога не ми издържат нервите, когато трябва да махам обелки и да събирам боклуци. Как не можаха да направят опаковката от биоразградима материя, например восъчна хартия.
    Апифондата е инвертирана добре и не се нуждае от найлонка при зимното подхранване. Бих препоръчал да се мацка директно върху рамките. И понеже както обикновенно си викам "това пък кога ли ще ми притрябва, че да си правя труда да го снимам" ето сега снимка от интернет fig-023.jpg
    Да, аз също слагам "Апифонда"-та без плик директно върху рамките. Режа порциите от 15 кг. блок "Апифонда". Досега не съм имал разтичане на фондата върху кълбото.
    Working....

Заслужил Автор
    Регистриран
    25.06.2013
    Пчеларски район
    Брезник
    Да, аз също слагам "Апифонда"-та без плик директно върху рамките. Режа порциите от 15 кг. блок "Апифонда". Досега не съм имал разтичане на фондата върху кълбото.
    Горе-долу какво количество?Онзи ден слагах на няколко сем.но пакетите от 2.5 кг ги разделих на две и ги разплесках върху стреч фолйо около 1-1.5 см дебелина.Сложих ги с фолйото отгоре,има ли опасност да се разтече ?

Наблюдател
    Регистриран
    08.02.2015
    Пчеларски район
    с.Бресте, общ. Червен бряг, обл. Плевенска
    Mamma mia! Примитивизъм и безумие! Не правете така!
    Колегата Дамянов се е поснал да намери клипче и публикува, за да видим нещо примерно как се прави. От Вашият коментар някой незнаещи като мен, може да си помислят не правете така: не поставяйте суха храна върху рамките да ядат пчелите. Вместо този коментар, по-добре беше да посочите кое не е направено правилно и как да го направим. Ако искате да помогнете все пак.

Автор
    Регистриран
    12.03.2014
    Пчеларски район
    Асеновград
    Цитат Първоначално публикувано от XAHKPYM Виж публикацията
    Колегата Дамянов се е поснал да намери клипче и публикува, за да видим нещо примерно как се прави. От Вашият коментар някой незнаещи като мен, може да си помислят не правете така: не поставяйте суха храна върху рамките да ядат пчелите. Вместо този коментар, по-добре беше да посочите кое не е направено правилно и как да го направим. Ако искате да помогнете все пак.

Затова пчелите са на изчезване

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от XAHKPYM Виж публикацията
    Вместо този коментар, по-добре беше да посочите кое не е направено правилно и как да го направим. Ако искате да помогнете все пак.
    Първо кошерите не са пригодени за поставяне на питки - разстоянието между горните летви на рамките и „таванката“ е много малко и не вярвам тя да ляга плътно върху кошера което е предпоставка за нападение в случай че има благоприятно време за това и второ поставянето на питки трябва да става максимално бързо, а не пчелите да се „опушват“ и „смитат“ неколкократно само за това че слагащия питките си чеше езика.....

Страница 16 от 35 ПърваПърва ... 6141516171826 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •