Търся една много интересна руска хранилка и ми излизат всякакви чудеса.
Не коментирам!
Има пластмасови чиниики за еднократна употреба за 5ст, а по-баровските са прозрачните с или без капак.
![]()
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Тарелка не става ли?Като чинийка и слагаш в нея?
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Да. Лично аз обаче предпочитам да не ползвам пликове, там където това е възможно. Понякога не ми издържат нервите, когато трябва да махам обелки и да събирам боклуци. Как не можаха да направят опаковката от биоразградима материя, например восъчна хартия.
Апифондата е инвертирана добре и не се нуждае от найлонка при зимното подхранване. Бих препоръчал да се мацка директно върху рамките. И понеже както обикновенно си викам "това пък кога ли ще ми притрябва, че да си правя труда да го снимам" ето сега снимка от интернет fig-023.jpg
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
Колегата Дамянов се е поснал да намери клипче и публикува, за да видим нещо примерно как се прави. От Вашият коментар някой незнаещи като мен, може да си помислят не правете така: не поставяйте суха храна върху рамките да ядат пчелите. Вместо този коментар, по-добре беше да посочите кое не е направено правилно и как да го направим. Ако искате да помогнете все пак.
Първо кошерите не са пригодени за поставяне на питки - разстоянието между горните летви на рамките и „таванката“ е много малко и не вярвам тя да ляга плътно върху кошера което е предпоставка за нападение в случай че има благоприятно време за това и второ поставянето на питки трябва да става максимално бързо, а не пчелите да се „опушват“ и „смитат“ неколкократно само за това че слагащия питките си чеше езика.....
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))