Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Разгънат преглед

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Не приказвай глупоти. Постингите ти си стоят - трият се само постинги с обидни думи или провокативни постинги. Ако ти си беше мерил езика, нито един твой постинг нямаше да бъде изтрит. Ето и сега - прочети си първото изречение. Позволяваш си ГРУБИ ОБИДИ, и после се сърдиш че ти се трият постингите.

Та ако искаш всичко да е наред с твоите мнения - постарай се да изхвърлиш от тях емоциите и обидните думи. Този последния твой обиден постинг го оставям да постои още ден-два, но на базата на обидите в него него ти правя ПЪРВО ОФИЦИАЛНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ. Прочети още веднъж правилата на форума и се постарай за в бъдеще да ги спазваш, ако искаш никой никога да не ти трие постингите.

Искам само да припомня на посетителите на форума, че писането на спам е сравнително маловажно нарушение и мерки се предприемат само ако някой го прави систематично и не си взема дума от забележките. Писането на обидни постинги обаче е ГРУБО НАРУШЕНИЕ, заради което съм готов да изхвърля някого от форума без да ми мигне окото.
    Колега Матеев,Г–н Матеев! Използвам и двете обръщения защото не зная кое ще приемете .Едното е към пчеловъд,а другото към Собственика на форума .Прочетох поста си многократно,и отново ,и отново.Коя дума, кой израз,кое изречение е груба обида и към кого ? Просто исках да предпазя младежа да не се впуща в задълбочени анализи на пчеларското небитие.Прекалено много облаци и мъгла има в настоящия момент ,особено когато стана ясно че неблагополучията в изкупните цени не са конюнктурни ,а чисто политически .Вие сте го приели като обидно писание и може би, че съм агент –провокатор от противниковия лагер .НЕ,АЗ СЪМ ЗА ПЧЕЛИТЕ,ПЧЕЛАРИТЕ/истинските/ и за ........МЕН ,редовия пчелар с почти половин вековен стаж .Като написах тия последни думи се сетих нещо и ще Ви попитам ,Г–н Матеев ––в поста ми констатирахте ''груби обиди'' ,а когато в този форум ,млади ,надъхани ''пчелари '' с голям опит от година и три месеца ,упрекваха бабките и дъртаците ,че си продават восъка без пари и подбиват цената,къде бяхте ? Аз съм прост,на светлинни години назад в разсъжденията си за настоящето демократично о–во,но не понасям подобно отношение.Според Вас това груба обида ли е или си е нормално отношение ?Не държа да ми отговорите.Знам какво е да си пат.Уважавам личното его ,дори и на клошаря,ровещ в кофата с отпадъци.Така сме възпитавани ,ние ,дъртаците.Или друг бисер от рода –...........чети /или следи /некролозите за да си купиш евтин инвентар или пчелни с–ва.Къде бяхте ,Г–н МАТЕЕВ или и това е нещо нормално за форума.След като взех отношение ,единствено Дамян с половин уста изказа мнение ,като се опита да тушира нещата.ВИЕ, КЪДЕ БЯХТЕ ТОГАВА ?Примери много .Не може да мерим с два аршина.Впрочем –можем.Вие сте собственик,ножа е във Вас,сиренето и хляба –също.Режете толкова колкото............. Това е в мое ''оправдание'',преценката е твоя .
    Този пост е редактиран от Гогол; 15.11.2015 в 00:11. Причина: правописна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •