Преди няколко дена разглеждах една „купешка“ питка и ми се стори доста твърда и корава (в сравнение с домашно приготвените). На какво се дължи това, дали съотношението на пудра захар е по голямо или слагат някакъв втвърдител в тестото?
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Колегата Дамянов се е поснал да намери клипче и публикува, за да видим нещо примерно как се прави. От Вашият коментар някой незнаещи като мен, може да си помислят не правете така: не поставяйте суха храна върху рамките да ядат пчелите. Вместо този коментар, по-добре беше да посочите кое не е направено правилно и как да го направим. Ако искате да помогнете все пак.
Първо кошерите не са пригодени за поставяне на питки - разстоянието между горните летви на рамките и „таванката“ е много малко и не вярвам тя да ляга плътно върху кошера което е предпоставка за нападение в случай че има благоприятно време за това и второ поставянето на питки трябва да става максимално бързо, а не пчелите да се „опушват“ и „смитат“ неколкократно само за това че слагащия питките си чеше езика.....
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))