Използвай пликове от целофан ,има подходящи размери.Найлоновите са по-евтини но ги изръбват ,виждал съм даже как ги дърпат от прелката.Е да не забравиш да ги нацепиш от долната страна.
Използвай пликове от целофан ,има подходящи размери.Найлоновите са по-евтини но ги изръбват ,виждал съм даже как ги дърпат от прелката.Е да не забравиш да ги нацепиш от долната страна.
Надявам се да не забравяНе съм го правил още, но дано се справя. Не е до това дали е евтино, аз съм на максимата, че евтини хубави неща няма. Загледах едни пликчета с ципове отгоре, май на тях се насочвам. Тая година слънчогледа (и не само) изсъхна преди да цъфне и отводчиците ми дадоха назад. И сега в тия жеги ... незнам до къде ще им стигне събраното. Октомври и по 2,5л. инвертиран сироп сипах, но искам да се подсигуря.
А питки с прашец началото на февруари ли?
Най-добрите пликове са канцеларските джобчета.
Working....
Да. Лично аз обаче предпочитам да не ползвам пликове, там където това е възможно. Понякога не ми издържат нервите, когато трябва да махам обелки и да събирам боклуци. Как не можаха да направят опаковката от биоразградима материя, например восъчна хартия.
Апифондата е инвертирана добре и не се нуждае от найлонка при зимното подхранване. Бих препоръчал да се мацка директно върху рамките. И понеже както обикновенно си викам "това пък кога ли ще ми притрябва, че да си правя труда да го снимам" ето сега снимка от интернет fig-023.jpg
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
Работя с хранителни наставки с височина 70 мм. Един пакет от 2.5 кг. се слага без никакви проблеми. Блокът от 15 кг. го режа обикновено на 5 или 6 порции, т.е. по 2.5 или 3 кг. Целта е да се сложи бързо и удобно, а не както в авторския клип на уважаемия модератор.
Working....
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))