Имал съм FOREX брокер и съм наблюдавал действията на хиляди хора. Прекарвал съм хиляди безсънни нощи в анализи как търгува един или друг човек. И съм откривал точно това, което ви го приказвам и сега. При достатъчно дълга игра, при която се активират вероятностите, крайния резултат от изчакването за по-добра цена ВИНАГИ ВОДИ ДО НУЛЕВО ИЛИ ОТРИЦАТЕЛНО МАТЕМАТИЧЕСКО ОЧАКВАНЕ. Няма как да доведе до положително очакване, защото това означава, че дадения спекулант МОЖЕ ДА ПРОГНОЗИРА ПАЗАРА. Ха-ха ...... ако това беше вярно, ако поне един единствен човк на света можеше да го прави това (вярно да прогнозира бъдещето), досега той щеше да е спечелил всички пари на планетата. И след като такъв човек няма, значи ПРОГНОЗИРАНЕТО Е НЕВЪЗМОЖНО !!!

И след като най-великите математически умове и гении на тази планета се провалиха в прогнозирането на бъдещето, какви илюзии храни обикновенния пчелар, че той може да го направи това по-успешно от математическите гении? Невероятно, но факт ...........

Та въпросът ми е дали тези пчелари, които изчакват по-добри цени, дали проявяват невероятна гениалност или просто губят пари поради непознаване на математиката и логиката на движение на пазарните цени ......