Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
Има може би само 5 човека в България, който слушам с интерес, защото знаят какво правят от гледна точка на бизнеса и от гледна точка на пчеларството. 2-3-ма са в БПРА, а другите (доколкото знам) не членуват никъде и дори бягат(техни думи).
Най-много 10 човека слушам когато стане дума само за отглеждане на пчели(без бизнес страната).
2-3ма слушам когато стане дума само за бизнес.

Няма да ги "хваля" поименно, а и някои от тези хора не са нито във фейса, нито по форуми, нито по организации и е голям късмет да се запозная с някои от тях, а други все още не съм ги виждал.
Интересното е че един колега като ми даде съвет и все едно е заповед. Същият има само един кошер, но от 20-30 години и не му е умирал. Абсолютен хоби пчелар, изкарва си мед само за семейството, но има много знания.
Такива хора са много ценни или поне аз ценя всяка тяхна дума. Интересно е че съшите тези хора грешат доста често, но винаги слушам какво казват и си вадя златото и това, което ще сработи при мен.
Само виж на втория клип каква е кочина около един кошер, а каква ли ще е в пчелина? Ако са му такива и знанията - БЛАГОДАРЯ.