Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 173

Разгънат преглед

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Прави ми впечатление, че все гледаме едни клипчета в които някой ни казва какво да правим в пчелините си, а като се вгледа човек в клипчето се вижда, че този "професионалист" има едно кошерче в задния двор и ни разказва ние как да си гледаме кошерите.
    Има може би само 5 човека в България, които слушам с интерес, защото знаят какво правят от гледна точка на бизнеса и от гледна точка на пчеларството. 2-3-ма са в БПРА, а другите (доколкото знам) не членуват никъде и дори бягат(техни думи).
    Най-много 10 човека слушам когато стане дума само за отглеждане на пчели(без бизнес страната).
    2-3ма слушам когато стане дума само за бизнес.

Няма да ги "хваля" поименно, а и някои от тези хора не са нито във фейса, нито по форуми, нито по организации и е голям късмет да се запозная с някои от тях, а други все още не съм ги виждал.
    Интересното е че един колега като ми даде съвет и все едно е заповед. Същият има само един кошер, но от 20-30 години и не му е умирал. Абсолютен хоби пчелар, изкарва си мед само за семейството, но има много знания.
    Такива хора са много ценни или поне аз ценя всяка тяхна дума. Интересно е че съшите тези хора грешат доста често, но винаги слушам какво казват и си вадя златото и това, което ще сработи при мен.
    Този пост е редактиран от Дамян Дамянов; 08.11.2015 в 20:55. Причина: правописна грешка
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •