Матеев имам чувството ,че просто влизаш в един режим на автогенен тренинг !? Човек никога не знае предела на възможностите които се крият в него !Трудно е да се намери пътя до този неизползван ресурс ! Има ситуации в които човек се превръща в свръхчовек и това е причина за търсене на нещата извън нас ! Не бива да забравяме обаче за Божествената частица ,а някои знае ли дали тя не ни прави свръхчовеци (понякога) !?

Цитат

).Точно по това време и влезе грипа в нашето семейство.Каката го изкара с една хрема и лека температура(организма и още не е интоксикиран като нашите),жената смени два антибиотика и 10 дена бухаше като магаре,а аз който от малък бях болнав ме поболяха мускулите и очите,но нищо повече.Диетата я карах три дена,а грипа се прояви при третия ден.Никога досега през живота си не съм преминавал през грипа по подобен начин.Между другото,усещането в края на въпросната диета е точно като след тежка фитнес тренировка и дълга гореща баня.Чувството е уникално,като лек гъдел по цялото тяло.Настроението е като изкачен връх Мальовица...