Абе усещам аз, че покрай мене много от по-възрастните пчелари ще захвърлят очилата.
Покрай манията ми да правя упражнения на очите си, изглежда вече прекалих, защото вече толкова ясно виждам буквите по компютъра, щото ако малко се приближа до екрана, вече започвам да виждам и точиците, от които те са съставени. Това вече е малко прекалено - дори като младеж не съм имал толкова добро зрение. Повечето полутонове по лентите на форума ги виждам като редуващи се светли и тъмни точици, а това е малко дразнещо. Нарочно се отпускам назад и се облягам на стола, като така екрана се отдалечава от очите ми на повече от метър, и се кефя колко добре виждам дори и най-малките букви.
Явно процеса на подобряване все още не е завършил. Явно може да се постигне много повече - още и още и още. Сега вече смело и уверено мога да препоръчам и на други колеги с очила - опитайте. Получава се. Ефекта е невероятен. Няма да повярвате колко лесно можете да се сдобиете с перфектно зрение.
Майната и на медицината. Вече не вярвам в нея. Как може нещо толкова лесно и просто да се пази в тайна от нас и да принуждават милиони хора по целия свят да носят очила и допълнително да си повреждат зрението. Всичко е толкова просто и лесно, упражненията за очите са толкова лесни и забавни и ефекта на излекуване се получава толкова бързо. Чак невероятно. Започвам да си мисля дали няма и други уж "нелечими" болести, които всъщност да могат да се лекуват лесно и бързо.