Цитат Първоначално публикувано от yuri
Цеко, не знам кой е бил въпросният Станимир но кошерите, за които пише Гената се представят от една жена (ни и помня името, а и няма за какво) и наистина са пълна скръб.
Е как жена бре хора ....айде пак не съм в час..Шефа беше Станимир (лека му пръст)-ортака му е Сашо и работи доколкото знам-егати интернета не знаеш кой -кой е и вярваш в елфи и приказки за шехерезада.Никога не е ставало дума за жена колеги -честна дума.Ако нещата стоят така ще напиша съобщение на лички на Сашо и нека той да отговори а не да се чудя де съм .Аз обаче не искам да подведа никого и всичко което правя е с добри помисли.Предубежденията са лошо нещо но въпреки това нема да се поколебая да критикувам нещо което е некачествено -ако че ми е приятел ,да речем.Ако не ми отговори тук или другаде ще го изпраскам по всички пчеларски форуми още повече че имам и нещо друго предвид.Но определено тогава тона ми няма да бъде от най -добрите .Добре е все пак че писахте колеги.....

Пс.изпратих съобщение на лички на въпросния колега -очаквам коментар -ТУКА- НЕ НА ЛИЧНИ.