Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 174

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    А стига бе - ти си открил топлата вода. Ти това сега ли го научаваш? Не за зрението - за ВЯРАТА?

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.08.2015
    Пчеларски район
    град Белово - Пазарджик
    Една книга на Владимир Леви -" Изкуството да владееш себе си". Дано да ви е интересна.

http://www.omda.bg/uploaded_files/images/knigi/levi.pdf
    "Десет грама практика са повече от тонове теория".

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.08.2015
    Пчеларски район
    град Белово - Пазарджик
    Ето и моята история с баячки.
    През 2006 година започнах да вдигам кръвно 140/90.На мен тези стойности ми се отразяват зле.В началото се нормализираше,но постепенно започнах да го поддържам постоянно.Ходих на лекари-изследвания,хапчета нищо не помага и така цял месец докато не срещнах една позната.След като и се оплаках,тя ме насочи към една баячка.Аз в началото бях скептичен,но си казах,че ще опитам и това.Отидох и жената ми каза да седна.Започна да ми "лее куршум" и докато правеше магиите започна да ме унася.Жената ме погледна и ме попита:"Олекна ли ти".Казах,да.До този момент имах чувството ,че някой ми е стиснал гръдния кош.Оказа се,че съм се уплашил от легнал човек,който е болен.Моят баща го бяха оперирали и при свиждане в болницата гледката не беше приятна. Прибрах се и си премерих кръвното,което беше 125/85.До вечерта вече беше 120/80.Та не вярвах в тези неща, но.....факт.
    "Десет грама практика са повече от тонове теория".

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Колега Вес,сигурен съм,че си засякъл общото между множеството рецепти при вирусна инфекция утвърдили се от множество лечители във времето,а то е - веднага се поема разхлабително,спира се храната и се поемат много течности,температурата не се сваля,освен ако не е крайно наложително..От тук насетне,всеки може да се замисли кои интереси обслужват лекарите - на пациента или на някой друг.Във връзка с темата ще спомена,че с автовнушение е напълно възможно да се отстрани главоболие и да се понижи температура.
    Като казах самовнушение се сетих за един стар виц: Качил се един дядо на рейса,но по едно време му се присрало.Решил да пробва със самовнушение и започнал да си повтаря :"Не ми се ака,не ми се ака,не ми се ака....".Рейса друснал в една голяма дупка,а дядото продължил:"Не съм се насрал,не съм се насрал....".
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •