Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Ти се бъзикаш,ама Матеев си е много прав и си дава жокер!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Ти се бъзикаш,ама Матеев си е много прав и си дава жокер!
    Градски ,изобщо не се бъзикам.Напълно съм искрен.Иначе като ти гледам слеващия пост май се вързваш на Матеев .Ха ха -ейй много ще станете богатите хора бре.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Атанасов, заради тебе цялата тема се изкриви в кофти посока. Вместо ИНФОРМАЦИОННА тема се превърна в ТЕМА ЗА ПОПУЛИЗЪМ !!!

Имам достоверна информация какво се е случило на срещата в Италия миналата седмица, но няма да я напиша във форума само заради хора като тебе. Знам какво, кой, защо, как и кога ще се случи с цените на меда, знам дори и колко ще бъдат, но за съжаление предпочитам да си замълча и да ви оставя да бъдете изненадани. Просто вие го искате това, и аз ще се съобразя с вашето желание. Млъквам и съжалявам, че дори написах и това ....... но ........ каквото повикало, това се е и обадило.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Атанасов, заради тебе цялата тема се изкриви в кофти посока. Вместо ИНФОРМАЦИОННА тема се превърна в ТЕМА ЗА ПОПУЛИЗЪМ !!!

Имам достоверна информация какво се е случило на срещата в Италия миналата седмица, но няма да я напиша във форума само заради хора като тебе. Знам какво, кой, защо, как и кога ще се случи с цените на меда, знам дори и колко ще бъдат, но за съжаление предпочитам да си замълча и да ви оставя да бъдете изненадани. Просто вие го искате това, и аз ще се съобразя с вашето желание. Млъквам и съжалявам, че дори написах и това ....... но ........ каквото повикало, това се е и обадило.
    Я ми го напиши на лични, а пък аз ще го кажа във форума и всички ще са доволни. Хем ти няма да си казал нищо, хем всички ще знаем как стоят нещата.

Забранен
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    Троянска община

Пиши за какво иде реч в темата за световни конспирации. Така, ще е по- безболезнено.

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    И ето точно сега е момента да се вдигнат продажните цени на българския мед. Очевидно, при меда за експорт това няма как да стане, затова пък цялата разлика може да бъде понесена единствено от вътрешния пазар. И тъй като няма как да се спре вноса или да се наложи протекционно мито, за целта има други врътки, които на практика ще направят така че на БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР ДА СЕ ПРОДАВА ПОЧТИ ЕДИНСТВЕНО БЪЛГАРСКИ МЕД. Без примеси и без глюкозо-фрукфозни сиропи в него, като е в момента във почти ВСИЧКИ ГОЛЕМИ ТЪРГОВСКИ ВЕРИГИ, а чист натурален (теоретично) български мед.

И тъй като прекаленото повишение на цената би накарало някои вместо мед, да си купят шоколад (за по-евтино) или нещо аналогично, ето тук е ролята на МАРКЕТИНГА (мануката като мед е със много ниски вкусови качества, но въпреки това се продава като топъл хляб за по 100$ на кг). А в това отношение поне никой не може да обвинява Държавата, че този път не си е изпълнила задълженията, проблема както винаги идва от калпавия генетичен материал (човешкия фактор, а не институцията)
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    A онази наша фирма с държавната поръчка,от района на чернобил ли ще изкупува........

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Изгубил съм надежда за българските пчеларски организации и българските политици. Много се надявам че в развитите европейски страни има мислещи хора и стабилни пчеларски организации и при така развиващата се ситуация се постави въпроса СЛЕД КАТО ЩЕ СЕ ПРОДАВА НА ПОРАЗИЯ В ЦЯЛА ЕВРОПА ЕВТИН УКРАИНСКИ МЕД И ЩЕ СЕ НАМАЛЯ ЗНАЧИТЕЛНО ДОХОДА НА ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ПЧЕЛАРИ, УКРАИНЦИТЕ ЛИ ЩЕ ОПРАШВАТ ВСИЧКИ НАСАЖДЕНИЯ В ЕВРОПА ИЛИ И НИЕ ЩЕ СМЕ НЕОБХОДИМИ?
    Тука има няколко човека които са комуникирали с Мария Габриел, а извън форума има някои които ходиха дори в Брюксел. Хайде сега е момента да използвате завоюваните позиции и просто поставите този въпрос по-най бързия начин пред европейските политици.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Доколко ние пчеларите бихме могли да влияем върху цената?Явно е че засега неможем да се обединим.Май в рекламата е спасението,но кой ще я плаща?Като гледам Слаш няма да има нищо против?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Потребител
    Регистриран
    17.01.2013

Когато пазарните цени се определят на "срещи", това се е жив картел.

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 8 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 8 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •