Ти се бъзикаш,ама Матеев си е много прав и си дава жокер!
Ти се бъзикаш,ама Матеев си е много прав и си дава жокер!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Атанасов, заради тебе цялата тема се изкриви в кофти посока. Вместо ИНФОРМАЦИОННА тема се превърна в ТЕМА ЗА ПОПУЛИЗЪМ !!!
Имам достоверна информация какво се е случило на срещата в Италия миналата седмица, но няма да я напиша във форума само заради хора като тебе. Знам какво, кой, защо, как и кога ще се случи с цените на меда, знам дори и колко ще бъдат, но за съжаление предпочитам да си замълча и да ви оставя да бъдете изненадани. Просто вие го искате това, и аз ще се съобразя с вашето желание. Млъквам и съжалявам, че дори написах и това ....... но ........ каквото повикало, това се е и обадило.
И ето точно сега е момента да се вдигнат продажните цени на българския мед. Очевидно, при меда за експорт това няма как да стане, затова пък цялата разлика може да бъде понесена единствено от вътрешния пазар. И тъй като няма как да се спре вноса или да се наложи протекционно мито, за целта има други врътки, които на практика ще направят така че на БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР ДА СЕ ПРОДАВА ПОЧТИ ЕДИНСТВЕНО БЪЛГАРСКИ МЕД. Без примеси и без глюкозо-фрукфозни сиропи в него, като е в момента във почти ВСИЧКИ ГОЛЕМИ ТЪРГОВСКИ ВЕРИГИ, а чист натурален (теоретично) български мед.
И тъй като прекаленото повишение на цената би накарало някои вместо мед, да си купят шоколад (за по-евтино) или нещо аналогично, ето тук е ролята на МАРКЕТИНГА (мануката като мед е със много ниски вкусови качества, но въпреки това се продава като топъл хляб за по 100$ на кг). А в това отношение поне никой не може да обвинява Държавата, че този път не си е изпълнила задълженията, проблема както винаги идва от калпавия генетичен материал (човешкия фактор, а не институцията)
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
A онази наша фирма с държавната поръчка,от района на чернобил ли ще изкупува........
Изгубил съм надежда за българските пчеларски организации и българските политици. Много се надявам че в развитите европейски страни има мислещи хора и стабилни пчеларски организации и при така развиващата се ситуация се постави въпроса СЛЕД КАТО ЩЕ СЕ ПРОДАВА НА ПОРАЗИЯ В ЦЯЛА ЕВРОПА ЕВТИН УКРАИНСКИ МЕД И ЩЕ СЕ НАМАЛЯ ЗНАЧИТЕЛНО ДОХОДА НА ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ПЧЕЛАРИ, УКРАИНЦИТЕ ЛИ ЩЕ ОПРАШВАТ ВСИЧКИ НАСАЖДЕНИЯ В ЕВРОПА ИЛИ И НИЕ ЩЕ СМЕ НЕОБХОДИМИ?
Тука има няколко човека които са комуникирали с Мария Габриел, а извън форума има някои които ходиха дори в Брюксел. Хайде сега е момента да използвате завоюваните позиции и просто поставите този въпрос по-най бързия начин пред европейските политици.
Доколко ние пчеларите бихме могли да влияем върху цената?Явно е че засега неможем да се обединим.Май в рекламата е спасението,но кой ще я плаща?Като гледам Слаш няма да има нищо против?
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
В момента има 8 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 8 гост (и))