Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

Забранен
    Регистриран
    15.06.2011
    Пчеларски район
    Община Дулово, област Силистра
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Който от вас вярва, че изкупвачите на мед печелят луди пари, сега е момента и той да стане изкупвач. До 2-3 седмици ще се отвори мярка 4.2 по ПРСР, бенефициентите на която ще могат да реализират проекти до 3 милиона EUR за направата на преработвателно предприятие за преработка на животински продукти, в това число и на пчелен мед или пчелен восък. Бюджета само за този прием е 150 милиона EUR, а ще има и следващи приеми с подобни бюджети.

Аз лично много лесно мога да направя поредното преработвателно предприятие за пчелен мед, но няма да го направя, защото моята информация за потенциалните печалби е съвсем друга. Аз съм си направил проучванията, знам каква е истината, и на базата на нея взех правилно според мене бизнес-решение - отказ от направа на поредното преработвателно предприятие.

Тези от вас, които имат "друга" информация - ами давайте, правете преработвателни предприятия за мед, и след това спечелете луди пари от "огромната надценка". Сега е момента - не го пропускайте. Такъв шанс човек обикновенно има само веднъж в живота си, и ако го пропусне, после може да се сърди само на себе си.
    След като не им е изгодно защо не затворят или са малоумни да кредитират загубени каузи.
    Матеев от много постинги си личи че си умен човек ,но не ми е ясно, защо от още повече постинги искаш да изкараш др. по прости от колкото са.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Не мога да знам кой какво знае и какво не знае, затова пиша каквото аз знам, пък ако на някого му влезе в работа - супер ще е. Ако някой се е почувствувал засегнат от някакъв намек, то това е защото той сам си го е решил, а не защото аз съм си го мислил. Не знаеш колко много обидни намеци има към мене в този форум, но аз стискам зъби и си премълчавам, успокоявайки се с мисълта, че всеки си има право на собствено мнение, дори и то да не ми харесва на мене.

Просто трябва да бъдем по-толерантни един към друг. Различни хора сме и е нормално да имаме различни мисли, нагласи и въгледи за живота. Аз лично се опитвам така да си пиша постингите, че да не обидя никого, и ако все пак случайно някога това се е случило, готов съм да се извиня публично.

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.01.2013
    Пчеларски район
    Carpati
    <p>
    ....</p>

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •