Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
Аз лично много лесно мога да направя поредното преработвателно предприятие за пчелен мед, но няма да го направя, защото моята информация за потенциалните печалби е съвсем друга. Аз съм си направил проучванията, знам каква е истината, и на базата на нея взех правилно според мене бизнес-решение - отказ от направа на поредното преработвателно предприятие.

.....
Тука уби мечтите на хиляди пчелари, които очакват някой да дойде и да започне да им изкупува меда по 8 лева, пък той после ако иска да си го продава и по 12.
Аз обаче, съм убеден че по-горното го казваш само "за заблуда на противника". Някъде тайно ще си направиш преработвателно предприятие и ще почнеш и ти да печелиш милиони досущ като другите прекупвачи от изкупуване на евтин българиски мед и продажбата му на четворни цени в западна Европа. Ама аз от сега да ти кажа, че на пчеларите вече прага им на поносимост да подиграват с труда им вече е стигнал лимита! Като се наговорят и спрат да продават мед, всички прекупвачи ще фалират.

Има един начин как да се повиши цената на меда, но на повечето пчелари няма да им хареса, защото е прекалено сложен да го разберат. Затова по-добре да се реве за социални помощи..... пардон, субсидии.