Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 21 от 101 ПърваПърва ... 1119202122233171 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 201 до 210 от общо 1002
    VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Нямам търпение да стане и другия материал та да го преваря и да се наслаждавам на резултата заедно с приятелите.Искам да споделя и как я правят италианците.Имам един приятел от Сицилия,който ми разказа че те правели вино,а после от него варели ракия.Резултата бил над 80 градуса.Бях занесъл един буркан мариновани камби и той се спука да яде с хляб,като разправяше че майка му правела същите?Абе голям образ!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Бат Тянко опитвал ли си 80градусов първак?Едно време на казана където варя имаше една баба която като минава с патките се отбиваше през казана.Корава жена ей, стотарка на 65градуса я гаврътваше като гларус,едно "да си жив" и продължаваше с патките.Някои "помпат" виното допълнително със захар и довнасят дрожди за да се увеличи алкохолния градус.По този начин не е трудно да изкараш и над 80градусова.Има сортове грозде които качват и над 30 захарност.Абе техники има бол,всичко зависи от това кой ще пие напитката - дали собственика или купувача.Иначе за камбите - бравос.Дано са ти останали "за приятелите" де.
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Едно време ,когато бях по "умен",пиех ракия над 50* и се хвалех,а сега,като по "глупав",гледам да е до 45*.Тъй де поне да се усети вкуса и аромата......

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Туй дето го казваш Ачка е вярно.Аз като бях по-глупав пиех литър вино на екс,ама после се губех.Втория път пресякох границата с една диня и мастика-пак се загубих.От тогава помъдрях и вече не се губя.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Павка ,като рече за тая баба се сетих за моята.Тя като си върши дневната работа мине покрай бюфета и прас един гълток ракия.По някое време пак.Ама на дядо му разреждаше ракията,за да не се напива пък тя пиеше от хубавата.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Ето защо жените живеят по-дълго.Ще трябва да укрия брендито за лични цели,че като се позамисля,жената пропи с/заради мен,а покрай децата удвои дозата.
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Абе каквато и пукница да консумираме те жените пак ще ни надживеят.Кръвта им се сменя и т.н.Затова вдигам тост за жените,които изневеряват на мъжете си...за да им останат верни.,всъщност!Наздраве!

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Алкохолът е основата,направо темелът на биологичната еволюция http://news.ibox.bg/news/id_1486422499

Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Алкохолът е основата,направо темелът на биологичната еволюция http://news.ibox.bg/news/id_1486422499
    Малиии, ей сега да бях в космоса и да имах бидони,бидни, бидони ....

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    От Байконур са изстреляни 20 ракети с изпитани съветски космонавти към кометата.

Страница 21 от 101 ПърваПърва ... 1119202122233171 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •