Брях-голям майстор бе браво!
Брях-голям майстор бе браво!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Ей,като крастави магарета се намерихме,а.Айде колегата казанджия,аз съм лозар,ама ти бат Тянко - отде тая любов към скоросмъртницата?Да не те чака зла жена в къщата брей или си почнал по чашка на ужилване както пишат в старата литература и ей го ся резултата.
Който управлява знанието,управлява всичко!
"С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
"Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд
Да ти кажа Павка,че се намираме е вярно.Обичам да пия ама с мярка.Мерака ми е голям ,но повече от 100 грама не пия.Както се казва -от стар лозарски род съм.Истината е че обичам качествените неща .Абе ретро мен.
Забравих да кажа за жена ми.Аз съм си я избирал и си я харесвам.Не съм от тея дето викат голяма патка излезе.Наздраве с едно туламорче приятелчета!
Човек за да оцени качеството трябва да остане в съзнание- основно правило за мен!С ракия съборих жената(или тя мен),с меда събарям децата!
"С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
"Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд
Наздраве-да сме живи и здрави, другото все ще го нагласим.
За жената добре,ама за децата не схванах-почнах виното.
Много обичат мед и като не слушат им резвам порциона когато поискат(за кратко време от около час).То второто още не може да ми го каже,ама го чета в очичките.Бая преварена джибра натрупахме на една страница.Айде лека вечер.
А бе и аз така,по 100гр ама..... до вчера,когато се събрахме почти цялата застава(85г.-87г.),начело с командира.Всеки носеше домошарка.И вино и ракия,мезета-пъстърма от сърна.......Дано да не съм обидил някой аскерапап,че не съм му пробвал реколтата.И добре,че не съм пробвал всичките.........
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))