За резистентноста не знам (тя се влияе от различни фактори при различните препарати), но че така пише на опаковката на Байварол и Чекмайт - това го видях с очите си.![]()
Не знам какво ще стане с нея, ако се използва дълго време. Аз лично непрекъснато сменям препаратите, с които третирам, като оксаловата киселина е просто един от тях. Преди две години третирах с лентички Варостоп. Пролетта подействаха, но есента - не. Наложи се да правя допълнително третиране с оксалова киселина. Проработи и миналата година работех само с нея (както пролетта, така и есента). Проблеми нямаше. Тази година преминах на Байварол и Чекмайт, но само защото са по програмите. Следващата година вероятно пак ще се върна на оксалова киселина. За по-следващата - ще го мисля като му дойде времето, но със сигурност няма да е оксалова киселина, а нещо друго.
Мисля си, че с тази непрекъсната смяна на препаратите си решавам проблема с резистентноста, и до момента по всичко изглежда, че тази стратегия работи.
20мл.йод на 1л. сироп.2-3 пъти през 4-5дена по 400-500мл.
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
В момента има 8 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 8 гост (и))