Нека да стане сделката и няма проблем да споделя , за сега рибата е в морето.
Нека да стане сделката и няма проблем да споделя , за сега рибата е в морето.
Има доста колеги изчакват цена 6 лв.(а дано ама надали) Има други, които са го дали на 5-5.20 лв.(букет) Като цяло цените в момента са леееко надолу(чувам от колеги) Оберон ми звъняха като казах,че съм го продал ме поразпита човека по тела на кой и да колко, като казах 5.50 и той вика ами и ние толкова давамеАз ги знам, че го взимат на 5.30 ама да се направи на голям и той
![]()
Нооо колегата Атанасов е прав защо никой не казва на кой и за колко си продава меда незная! Голяма тайна се пази, от която никой от нас няма полза!
Ако сделка не се получи то не е задължително това да е заради некоректност на търговеца.
Аз специално съм труден в търговията, защото имам изисквания и не мърдам от тях. Искам тарата да се хваща макс 1 кг., тенекиите които ми се връщат да са задължително нови каквито давам и аз, от тази година имам претенции и за грамажа на тенекиите които ми се връщат, да не са по леки от 0,940-0,950 кг.Това се получи защото миналата година на слънчогледа не съм обърнал внимание и тази година като взех да пълня акацията се оказа, че съм с някакви теникии като от станиол. Кантара показа 0,860 кг. Предложих меда на човека който ми беше набутал тези тенекии и му казах, че няма да се съглася да ми ги хваща на 1 кг. и той отказа. Така че вече тегля и тенекиите които ми връщат.
Аз мисля, че не трябва много шумно да коментираме цените, защото търговците и те си въртят малко номера. По принцип не е нормално, но в България сме все пак. Тази година за първи път забелязвам, че има някакво парцелиране на районите от търговците. Като че ли са си обещали да не се месят в района на друг изкупвач.
Странно ми е поведението на Апитрейд. 3 пъти ме записваха за проби и не дойдоха, дори и не звъннаха въобще. Не са пускали и никаква информация в раздела си във форума много отдавна. Йот ги вал директно ми казаха, че при тези високи цени в нашия регион не могат да го вземат. Има някакви договорки определено.
Винаги може по-добре.
В момента има 15 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 15 гост (и))