Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 191

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Аз оставам с впечатление, че работна група е била създадена (комитет по наблюдение) и тая дори вече си е свършила работата. Така завършва и статията от която черпим информация. Все пак някой е измислил публикуваните параметри, списък с медоноси и т.н. До колкото разбирам предстои нотификация и започване на плащанията. Много ми се иска да предстои обсъждане от пчеларските организации, но си мисля, че това няма да се случи.Предполагам, че в комитета сме имали представител и той се е изказал и гласувал от наше име. В този стил ми беше и отговорено и от министерството като се опитвах да се добера до текста. Аз все пак ще подготвя предложенията си и ще ги формулирам като документ и ще направя всичко възможно да стигнат до въпросния комитет, дано да не е късно.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Аз оставам с впечатление, че работна група е била създадена (комитет по наблюдение) и тая дори вече си е свършила работата. Така завършва и статията от която черпим информация. Все пак някой е измислил публикуваните параметри, списък с медоноси и т.н. До колкото разбирам предстои нотификация и започване на плащанията. Много ми се иска да предстои обсъждане от пчеларските организации, но си мисля, че това няма да се случи.Предполагам, че в комитета сме имали представител и той се е изказал и гласувал от наше име. В този стил ми беше и отговорено и от министерството като се опитвах да се добера до текста. Аз все пак ще подготвя предложенията си и ще ги формулирам като документ и ще направя всичко възможно да стигнат до въпросния комитет, дано да не е късно.
    Ако става въпрос за някакви стари комисии, вече определени със заповед на министъра, то тогава няма да включат наши представители. Ако е за създаването на нови комисии - тогава ще включат. Такива са правилата. Дори и да не участвуваме в работната група, можем да получим материалите от някой, който участвува, и после да му дадем предложения. Rosty_sz може да го направи това чрез Ганчо Ганев - нали все пак членува в неговата организация. Ако и Ганчо не е в групата по ПРСР, то тогава никой пчелар няма да е, и единствения начин е неофициално да получим информация и да дадем мнение посредством някой служител от МЗХ.

В понеделник ще звъннем тук-там, за да проверим дали не можем да научим нещо повече по въпроса.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •