Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 643

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Здравейте, купих този кошер и с новобрански ентусиазъм се захванах с изработката на двадесетина копия. Ще са ми първите, с помощта на приятели пчелари се надявам постепенно да ги населя. Някой работи ли с такъв и как ви изглежда? кошер1.jpgкошер2.jpgкошер3.jpgкошер4.jpgкошер5.jpgкошер7.jpgкошер8.jpgкошер9.jpgкошер10.jpgкошер11.jpgкошер12.jpg
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Прилича ми на кошер, произведен от "Катица" Казанлък. Ако е така, прави копия и се не бой. Разбира се, трябва да спазваш размерите до милиметър!
    Working....

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Как , ми изглежда ?
    ,,Лангстрот -Рут ,, ми изглежда .
    Този пост е редактиран от delta.e; 29.09.2015 в 23:19.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.10.2010
    Пчеларски район
    Севлиевски
    Тези лайсни където лягат рамките не са добри.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Здравейте, купих този кошер и с новобрански ентусиазъм се захванах с изработката на двадесетина копия. Ще са ми първите....... кошер1.jpg
    Кошерите са готови. Сега чета за импрегниране и боядисване. След четенето ще питам. Сега захващам да правя магазини - по един на кошер. Ще са дадан-блатови магазини, че са по-леки. Примирявам се с различния размер на рамките. Сега да попитам - как най-икономично да изработя металния покрив? Четох за алуминиеви плаки от печатници и прочее, съвети приемам всякакви.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Автор
    Регистриран
    18.03.2015
    Най-евтиния вариант ти е алуминиевите печатарски плаки , виж в сайтовете за обяви . Малкия размер ако те устройва на цена 1-1,10лв./бр. а по-големите са с лев нагоре . Тънки са и се режат с ножица за хартия и се коват без проблем с такер .

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    . Сега да попитам - как най-икономично да изработя металния покрив? Четох за алуминиеви плаки от печатници и прочее, съвети приемам всякакви.
    За евтин покрив има два варианта:
    -ПДЧ, шперплат или фазер ако щеш за основа, и върху него печатарска плака.
    - фибран за изолация + твърда ламарина
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •