Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 75 от 186 ПърваПърва ... 2565737475767785125175 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 741 до 750 от общо 1859
    Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    То си знае неговата. Ти не си видял изобщо на какво викат акар си тръгнал теории за акара да защитаваш. В частност - Акар в хралупа.
    Видял съм много добре. А теорията ми е вярна като се убедиш сам в това не знам ква песновка ще запееш.

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    Хич не ми пука какво мислиш. Ама хич. Няма да третирам кошера против акар и ще видя.
    Ако всъщност не ти пука какво мислят останалите защо въобще се дрънкаш с тях вече няколко дни. Намесвам се защото ми писна от тая дандания и защото ви трябва малко помощ да се укротите. Като не ти пука сам преди няколко поста даде предложение да си обираш крушите от форума и да ни оставиш да си живеем в заблуда.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Точно така! Виж и след това да пишеш!
    Един колега от съседно село гледаше японски кошер 2 години и половина не е третирал с нищо и не са се разболели от акар. Това го знам лично от него.

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Ами дадени са ти данни от практически изследвания? Ще ме опровергаеш като намериш рой в хралупа заразен с акар
    От кого са тия данни посочи източниците с точни линкове и провери ли ги на практика?! Добре де каква ти е всъщност цялата теза , че в поставени при определени условия пчелите нямат акар заради температурата, мисля че Дони се аргументира и посочи точките, защо няма там акар другото са теории НЕ проверени и неприсъщи за нашите условия и ПЧЕЛИ.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Ако всъщност не ти пука какво мислят останалите защо въобще се дрънкаш с тях вече няколко дни. Намесвам се защото ми писна от тая дандания и защото ви трябва малко помощ да се укротите. Като не ти пука сам преди няколко поста даде предложение да си обираш крушите от форума и да ни оставиш да си живеем в заблуда.
    Да точно така спирам всякакво участие тук. Писна ми

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Точно така! Виж и след това да пишеш!
    Аууууууу, ти го прати във вечността. Пак ще разсмеем ......д - нашия приятел преподаващ по география.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Един колега от съседно село гледаше японски кошер 2 години и половина не е третирал с нищо и не са се разболели от акар. Това го знам лично от него.
    Единичен случай НИЩО НЕ ЗНАЧИ от гледна точка на теорията на вероятностите. Това не го ли разбра или трябва да ти го обяснявам като на първокласник?

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Ами дадени са ти данни от практически изследвания? Ще ме опровергаеш като намериш рой в хралупа заразен с акар
    Хайде , пак отначало -акара !
    Компас да бях , свят щеше да ми се завие .

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Ако познаваше поне малко от малко теорията на вероятностите, щеше да си наясно че един единствен рой нищо не доказва. Трябва да се направи изследване на стотици и хиляди роеве и да се вземе средната стойност на изследвания параметър, както и да се изчисли средноквадратичното отклонение на разбросите (сигмата). Чак след това може да се нарисува кривата на нормалното (Гаусовото) разпределение и чак тогава могат да се вадят статистически репрезентативни (верни) изводи.
    "На български" :

Едно семейство нищо няма да докаже, защото може да съществуват 1 000 000 други, които да доказват точно обратното, а да не ги виждаш.
    Тъй като отговора на въпроса е сложен, поставяме отговора в границите между точката Х и точката Y. По това разбираме дали е в границите на истината или неистината.

Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Единичен случай НИЩО НЕ ЗНАЧИ от гледна точка на теорията на вероятностите. Това не го ли разбра или трябва да ти го обяснявам като на първокласник?
    Изпреварих те или поне се опитах
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Не така - цирка не може без него.

Страница 75 от 186 ПърваПърва ... 2565737475767785125175 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •