Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 40

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Ако мога да дам два варианта.Единия е,че пилото което се излюпва е пълно с акар и пчелите живеят много по малко,така че колкото по бързо измират толкова по малко пило гледат.Но в такъв случай би трябвало да се виждат обезкрилени пчели.Другия вариант е,че пчелоядите да са му разказали играта,имаше колега от форума кокто се беше оплакал.Лично аз забелязах при появяването на пчелоядите при мен,че 20 дена пчела не изхвърчаше от кошера,докато не се махнаха.Имах проблем само със стършилите.

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.04.2015
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Другия вариант е,че пчелоядите да са му разказали играта,имаше колега от форума кокто се беше оплакал.Лично аз забелязах при появяването на пчелоядите при мен,че 20 дена пчела не изхвърчаше от кошера,докато не се махнаха.Имах проблем само със стършилите.
    Не вярвам да са пчелояди, защото те биха яли от всички кошери, не биха се спрели само в-у един. Ако нещо яде само от един, то по-скоро е нещо което ходи и този кошер му е най-удобен. Затова избирам или гущер или някоя нелетяща птица (яребица, пъдпъдък, кеклик)

п.п. А иначе колега е виждал как пчелояд кълве директно от прелката.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •