Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Разгънат преглед

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от radevradoslav Виж публикацията
    Здравейте колеги.Някой да е чувал за Йордан Атанасов от Бургас.
    Радев пиша тука защото сигурно няма да си единствен който ще пита.Негов познат турчин имал познати в Арабските емирства и той иска да изнесе поне за момента един тир.Данчо ще изкупува за него,но той си няма засега идея как става това.Преди двайсет дена ми званя и ме разпитваше подробно кое,как,защо и т.н.,дал съм му сънчоглед и мана да изпрати на турчина,а той предполагам ще ги изпрати на неговите хора.Казал съм му,че цената върви в момента 5,50 лв жълтия и 9-10 лв маната.Обясних му,че много хора го държат за да може да вземат 6 лв.Ако даде 6 лв за жълтия и 10 лв за маната съм му обещал,че лично ще му намеря хора за един тир.За момента той чака да му кажат дали въобще ще се изкупува.А и той смята меда да го пълни в буркани и тогава в тира.Така че ако имаш пазар продавай защото при него не е сигурно въобще.Абе кога стигна тази новина чак в Хасково.Боже,каквито сме българите, какъв слон от мухата ще се носи при вас,просто не ми се мисли.
    Този пост е редактиран от tarty; 25.09.2015 в 19:23.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •