Новия пчелин ще е с достатъчно алпийци/японци. Технология МЕТЕ и японска.
Новия пчелин ще е с достатъчно алпийци/японци. Технология МЕТЕ и японска.
Когато ми зададат конкретен и коректен въпрос давам отговор според знанията си. Както на колегата вчера. Той се обърна лично към мен с въпрос добронамерен и му обясних как мисля. Задай ми коректен въпрос и ще отговоря като професор обещавам. Тук се говори че съм глупак и гледам да не ги разочаровам. Имам диплома за висше образование с успех 5.40
Трябваше ли да ти го казвам това по - горе за да кажеш, че имаш висше образование и то с доста добър успех? Просто като такъв човек би трябвало да го докажеш с ерудиран начин на мислене и стил на писане, а не като последния селски олигофрен. Извинявай, но досега за такъв се представяше, от което следва, че на теб трудно би трябвало да ти се вярва.
Пичове, тая тема стана по-обемиста от "Илиада".
Даже, ако може Дамянов да вмъкне в началото "О Mузо, възпей оня гибелен гняв, на Росимира Матеев, срещу Василевса незнаен".
И като се почна една Троянска война..(Има ли някой от Троян?)
Поздравявам Василевса и Слави, за упоритостта, с която защитават своята теза.
Спорът е спорт, за интелигентни хора и всички взели участие в този тук го доказвате.![]()
Василевса е типичен пример за "ефектът на Дъннинг-Крюгер".
Хомич работи с алпийски кошери .
Говорил съм с него и ми е казал доста работи .
Пример при тях е студено и за това правят кошери с малко напречно сечение .
Работят за вертикално развитие на семейството .
Моля да ме извините, че се намесвам във високо интелектуалния безсмислен разгорещен спор, но бих искал да взема отношение за постове, като на колегата vasilevsa, които пишат само колкото да си почешат егото, нищо че са празни от съдържание, смисъл и полезност.
Толкова ми сбъркахте представата за физика, че вече не знам, като пикая гравитацията дали действа, като гравитация или ще се изстреля стремглаво на горе.
За пчеларството, някой трудно би ме изненадал (не че понякога не научавам нещо ново), но се притеснявам, че 2658 страници за които някой начинаещ колега би отделил време за да прочете, няма да му донесат знания и полезни практики.
Sory vasilevsa, но не се притеснявай - не си сам, имаш доста последователи.
Моля, приемете леко саркастичното ми мнение и спрете глупопъскачките. Пчеларството е просто като футбола, но се играе от интелигентни играчи.
В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))