Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1859

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    Няма какво да спираш роево настроение просто няма да настъпи. При свободно пространство за строеж и наличие на голямо количество постъпващ нектар, тогава пчелата се хваща за работа и не мисли за роене. Пак повтарям приоритетен е инстинкта за трупане на нектар пред инстинкта за размножаване. Нека го отрече някой!
    Нямам и намерение да го отричам, но в края на краищата гледаме пчели не да ги храним, а ТЕ да ни носят нещо.
    Затова казвам, че в един момент става каца без дъно. Дано догодина има нестихваща паша и не се налага хранене.Успех!

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от toko652003 Виж публикацията
    Нямам и намерение да го отричам, но в края на краищата гледаме пчели не да ги храним, а ТЕ да ни носят нещо.
    Затова казвам, че в един момент става каца без дъно. Дано догодина има нестихваща паша и не се налага хранене.Успех!
    Отговорих ти на въпроса, за да получиш трябва да дадеш, то няма все да е лошо времето. Пита ме конкретно и ти отговорих според знанията си. Тук вече излизат твоите приоритети дали да дадеш храна или да изгубиш мощта на армията в кошера. Ти решаваш. Успех и на теб.

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Ок.Аз ще карам по бабешката, че е по практично.Не бях се разписвал по форумите от години.
    Мод. което смята да трие да трие.Лека.

п.п. Слави няма нужда от обяснения пък и загубих интерес объквации се случват.Върни се малко назад и ми виж въпросите, дискусията започна, когато ти спомена празни ЛР корпуси под плодника или корпуси с рамки, какво щяло да се случи.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •