Каква е тази оцетна гъба? Дай по-подробна рецепта за медовината, доколкото знам трябва да престои към 6 месеца за да е готова.
Каква е тази оцетна гъба? Дай по-подробна рецепта за медовината, доколкото знам трябва да престои към 6 месеца за да е готова.
Винаги може по-добре.
Че то и оцета няма да стане за ден.Оцетната гъба всъщност са живи оцетни дрожди-демек утайката.А медовината;Разтваря се меда във водата(може и да се свари) след това се добавят нарязаните ябълки и лимони,добавя се канелата(може и без нея въпрос на вкус),добавя се дъвката.Маята се добавя за да може да стартира ферментацията,като предварително се разтваря в чаша вода.....На мен ми харесва с добавяне на канелата,но не трябва да се прекалява с нея защото аромата става натрапчив.Наздраве!
Наздраве на всички,които смятат че щастието е в сърцето,а не в парите.
Наздраве!
Абе щастието не е в парите, но с пари мога да си купя 0,700мл течно щастие
http://megatrade.bg/Glenfidich-0-7l-30god
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Наздраве на всички,които не се притесняват да казват това,което мислят.![]()
"Десет грама практика са повече от тонове теория".
Алооо, алкохолиците, отворете си тема и там си наливайте виртуално. Тука е за готвачи, манджи и мерудии![]()
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Уникални сме!
Успяхме да нацапаме тема Има ли готвачи или само за пчели ще говорим?
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))