Сложих ЕКОСТОП.. Може ли да сложа и мравчина киселина понеже ми казаха че умаря и мулеца...понеже в единия ми кошер се развива мълец
Сложих ЕКОСТОП.. Може ли да сложа и мравчина киселина понеже ми казаха че умаря и мулеца...понеже в единия ми кошер се развива мълец
Не разбрах само мулеца или мълец искаш да убиваш
Сега сериозно, щом кошера са го нападнали молци значи не може да обслужва питите, по добре махни тези пити няма смисъл да го мъчиш.
Другото което е лошо че идва зима и щом няма сили да се справи с молеца не знам как ще изкара зимата.
Има една неточност при разреждането на 85 % МК до 60 %, която искам да обясня. Мерната единица при производството и търговията на МК е в тегло, респективно тон и килограм. Нашите търговци внасят МК в туби по 25 кг. , като процента е 85 w/w.% . Разфасоват в бутилки по 1 л и обявяват същия процент 85. А това не е точно, когато се обърне от теглови процент ( w/w.% ) в обемен процент ( vol. % ) се получава друг процент, изчислява се в зависимост от плътността на МК, примерно плътност 1.16. Тогава обемния процент е 82.6. При този обемен процент трябва да прибавим съвсем различно количество дестилирана вода от общоизвестното 416 мл на литър МК. Препоръчителното количество вода е приблизително 400 мл на 1 л. МК 85 w/w.%, да се разреди до 60 % .Нас пчеларите ни интересува обемния процент, тъй като дозите за третиране са в мл. Купувайте МК само от специализираните магазини, те са длъжни да имат сертификат от производителя, за да сте наясно с точния обемен или теглови процент.
Този пост е редактиран от Трендафил Дончев; 13.02.2017 в 17:50.
Колеги, ползвали ли сте тези изпарители ,някакви отзиви ?
http://www.aslanlarbg.com/page/product/83.html
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))