Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 6 от 186 ПърваПърва ... 456781656106 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 51 до 60 от общо 1859
    Заслужил Автор
    Регистриран
    13.08.2015
    Пчеларски район
    град Белово - Пазарджик
    Цитат Първоначално публикувано от scutellator Виж публикацията
    . Е, време е да се запознаем и със втория.
    Аз не искам!
    "Десет грама практика са повече от тонове теория".

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    И аз , имам друго в предвид ....

Заслужил Автор
    Регистриран
    10.10.2011
    Пчеларски район
    общ. Братя Даскалови
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    в момента точно концерните пречат за развитието тъй като трябва да им купувате боклуците дето произвеждат. Откъде акарите попадат в пилото как се заразява кошера с акар, да не би да си се ражда там. Тъй че за смешки не ми приказвай. Иди намери хралупа с акар и ме викни да го видя ма ме съмнява, че ще ходиш за зелен хайвер. При теб може да е безпашие но при мен не е внася се прашец целодневно и нектар. Има поливни цветя при мен много тъй, като ги гледам в градски условия не в ливадни.
    Хайде за последно...
    Концерните изобщо не ме интересуват аз НЕ им използвам продуктите, писах за нещата по принцип. Явно имаш голям опит с хралупите щом така твърдо казваш, че нямат акар. За съжаление и това ама изобщо не ме вълнува отдавна се отказах от тази хамалогия.

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.04.2015
    @Василевса
    Колега до колкото разбирам си започнал с пчеларство преди 3 месеца и вече започна да правиш генерални заключения. В голяма грешка си за акара, но няма да ти казвам защо, понеже като те слушам какви глупости говориш просто ще си изгубя времето. Един съвет! Спри с тези руски теоретици, а прочети малко какво пише във форума плюс една две български книги. И побързай преди да си уморил пчелите (ако изобщо имаш де).

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от ves Виж публикацията
    @Василевса
    Колега до колкото разбирам си започнал с пчеларство преди 3 месеца и вече започна да правиш генерални заключения. В голяма грешка си за акара, но няма да ти казвам защо, понеже като те слушам какви глупости говориш просто ще си изгубя времето. Един съвет! Спри с тези руски теоретици, а прочети малко какво пише във форума плюс една две български книги. И побързай преди да си уморил пчелите (ако изобщо имаш де).
    Ако не бяхте 50-60 години назад от тях щях да слушам Вас, ма тъй като не сте предпочитам да слушам тях, сори за откровението ма са по-добри и по - напред. Предпочитам да вземам акъл от тези дето са по-напред, а не от тези дето са по-назад.
    Това кога съм започнал с пчеларство можеш само да гадаеш. Всеки си има мнение и уважавам твоето, както виждаш и андерс раава пише за същото ма и той сигурно е глупак като мен ма па е измислил кошерна технология та май не е. Пчелите ми са в отлично състояние постигнаха поставените цели и са готови да зимуват. имам пчели и ще увеличавам стопанството догодина. Ти не даваш никакви аргументи, че съм в грешка аз говоря с аргументи и конкретни неща.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Смешките ги приказваш ти и не се усещаш вече 3-ти ден. Да, акарите се раждат в кошера и то точно в пилото. Да вземеш да попрочетеш малко литература, преди да продължиш да приказваш врели-некипели:

http://beesbg.com/%D0%A0%D0%B0%D0%B7...A%D0%B0%D1%80/
    http://www.troyamed.org/varoatoza.html
    http://to-bee.blogspot.bg/2011/03/blog-post_24.html
    http://agronet.bg/bee-keeping/bee-ar...varoatoza.html
    http://agronet.bg/agro-news/interesn...ara-varoa.html
    http://www.agro-consultant.net/zhivo...estruktor.html

Има още хиляди линкове в интернет. Направи си труда да прочетеш поне няколко от тях, преди да продължиш да спориш и да демонстрираш колко си некомпетентен.
    Акарите се раждат в кошера след като са снесени от донесени в кошера акари от летящите пчели. Доказано е че в състояние на хралупа пчелите правят повече търтееви килийки и гледат повече търтеево пило, най-привлекателно е то за развитие на акара или и това е смешка и в същото време нивата на акарно заразяване са нищожни и това пак е смешка за теб.

Автор
    Регистриран
    12.03.2014
    Пчеларски район
    Асеновград
    vasilevsa

само за информация с какво третираш ако не е тайна де?

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    донесени в кошера акари от летящите пчели. Доказано е че в състояние на хралупа пчелите правят повече търтееви килийки и гледат повече търтеево пило, най-привлекателно е то за развитие на акара

Твоята теза за метода ,,МЕТЕ ,, не работи .
    Защо , нима пчелите и търтеите са в различни стерилни отделения ? Момче , ако си учил математика трябва да знаеш , какво е аритметична и геометрична прогресия .
    Но , на човек само чел , а не практикувал какво да кажа друго .
    Подарих книжка на Дамянов от човек , който се отказал от Прибалтийските глупости и си работи отлично .

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    Ако не бяхте 50-60 години назад от тях щях да слушам Вас, ма тъй като не сте предпочитам да слушам тях, сори за откровението ма са по-добри и по - напред. Предпочитам да вземам акъл от тези дето са по-напред, а не от тези дето са по-назад.
    Това кога съм започнал с пчеларство можеш само да гадаеш. Всеки си има мнение и уважавам твоето, както виждаш и андерс раава пише за същото ма и той сигурно е глупак като мен ма па е измислил кошерна технология та май не е. Пчелите ми са в отлично състояние постигнаха поставените цели и са готови да зимуват. имам пчели и ще увеличавам стопанството догодина. Ти не даваш никакви аргументи, че съм в грешка аз говоря с аргументи и конкретни неща.
    Такива железни доводи няма как да бъдат оборени. Понякога човек сам си зарявя главата в пясъка и е обречен да научи по трудния начин, че това всъщност не му помага.
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

Страница 6 от 186 ПърваПърва ... 456781656106 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •