Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 192

Тема: ТИМОЛ

Преглед на хибрид режима

Цитат Първоначално публикувано от Камен Крумов Виж публикацията
    Най-вероятно имаш голяма опаразитеност. Направи си контрола с CHECK-MITE за 24 часа на един два кошера.
    Напушването бе миналата есен не тази.Да сигурно е имало голяма опаразитеност тогава, но идеята ми да напиша този пост бе по повод твърдението , че нямало никакъв ефект от напушването , и помолих да ми обяснят от какво са паднали акарите на контролата?
    Само да споделя, че тогава третирах с тимол и парафин и на пролет нямаше подмор никакъв.
    Не е важно да знаеш всичко, важното е да знаеш къде да го намериш.
    Алберт Айнщайн.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Kiril8305 Виж публикацията
    Напушването бе миналата есен не тази.Да сигурно е имало голяма опаразитеност тогава, но идеята ми да напиша този пост бе по повод твърдението , че нямало никакъв ефект от напушването , и помолих да ми обяснят от какво са паднали акарите на контролата?
    Само да споделя, че тогава третирах с тимол и парафин и на пролет нямаше подмор никакъв.
    Миналата година имаше много акар поне при мен и 50 акара е нищо. Без да третирам падаха по толкова за седмица а след третирането хиляди, а пролетта бях третирал с екостоп + строителни рамки.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •