Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 14 от 16 ПърваПърва ... 41213141516 ПоследнаПоследна
Резултати от 131 до 140 от общо 153
    Заслужил Автор
    Регистриран
    17.06.2015
    до колко разбрах височина та и ширината е същата както е на дб само ширината да е 94 но вътрешна или външна дъното как да бъде да има прелка по цялата дължина почти или 3 по към 15 см и 3 дупки с пластмасови прелки нещо такова ли

При втория вариант, може с повдигане на прилетната дъска да затвориш кошера. При първия няма как да стане по този начин, което е неудобство.

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.06.2015

дъно

Здравейте ако може да споделите мнение ако не може здраве да е това е с цел улеснение и усъвършенстване за това дъно ще се използва за фарар. дадан блат и много корпусен

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.06.2015
    Здравейте ако може по вещите да си кажат мнението за това дъно мерси много http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D...1%D0%BD%D0%B8#

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Можеш ли да ми направиш лежак-25рамков с два етажа магазини.
    Ангеле, ти се майтапиш ! Той човека при този коз "25-рамков" ,щом пита за размери направо го изпрати да кове палети ! Като ги гледам тия нескопосани сандъци ми се изпари всичко що се нарича естетическа наслада ! Галинчо извинявай , но можеше да се консултираш с хора от форума ,като Тотевски,Ивайло Георгиев ,В.Желев ........ . А .и можеше да поразмишляваш , то дървото говори ! Повярвай , то говори !!!!!!!

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Има мерак-направо "гори" пък и е упорит.Качества,които уважавам. Само дето "пали" от първата прочетена дума,а другите(думи) не му трябват.....Има надежда...И ДА- дървото наистина "говори".....

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.06.2015
    Цитат Първоначално публикувано от Ivan Mankov Виж публикацията
    Ангеле, ти се майтапиш ! Той човека при този коз "25-рамков" ,щом пита за размери направо го изпрати да кове палети ! Като ги гледам тия нескопосани сандъци ми се изпари всичко що се нарича естетическа наслада ! Галинчо извинявай , но можеше да се консултираш с хора от форума ,като Тотевски,Ивайло Георгиев ,В.Желев ........ . А .и можеше да поразмишляваш , то дървото говори ! Повярвай , то говори !!!!!!!
    добре де да му се не види като не ги харесваш и нямаш отношение към темата кой те кара да пишеш съгласен съм че има в пъти по добри кошери но и има и в пъти по големи боклуци кога съм казал че са идеални но чак пък пълни боклуци не мога да се съглася да му се не види и професорите аз го разбирам тъка ако можеш помогни на човек ако ли не можеш гледай си там работата и това е

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Цитат Първоначално публикувано от galin79 Виж публикацията
    добре де да му се не види като не ги харесваш и нямаш отношение към темата кой те кара да пишеш съгласен съм че има в пъти по добри кошери но и има и в пъти по големи боклуци кога съм казал че са идеални но чак пък пълни боклуци не мога да се съглася да му се не види и професорите аз го разбирам тъка ако можеш помогни на човек ако ли не можеш гледай си там работата и това е
    Първо, и много важно е да се научиш да пишеш !
    Второ, и не по-малко важно е да се научиш да четеш !
    Трето, и най-маловажно ,аз съм художник и скулптор и въпреки всичко не ми правиш ти кошерите ,а си ги правя сам ! Ааааа ,и то с кеф и любов ,както си гледам и пчелите !
    Четвърто ! Аз дали имам отношение към темата не знам ,но ти определено си далече от нея ! Извинявай !

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.06.2015
    Първо 10 пъти го споменах че не се справям с клавиатурата нямам бг на нея но както и да е виновен съм за което Второ много добре съм го прочел Трето грам не ма интересува какъв си и какви кошери правиш Четвърто никой не карам нито да ги разглежда нито да ги купува Пето кога съм казал че са перфектни и щом се занимаваш с кошери със сигурност си вижда много по големи боклуци Шесто както аз не си вра носа в чужди теми за щяло и не щяло очаквам същото и от вас ако мога бих помогнал на всеки по какъвто и да е въпрос може да сте сигурни Седмо ако ви отегчавам с мой те боклуци нека изтрият темата МНОГО ЗДРАВЕ ОТ МЕН НА ВСИЧКИ

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Изработката ти е много добра-браво, но един месец след като заселиш кошера това дъно няма да можеш да го извадиш по никакъв начин.

Страница 14 от 16 ПърваПърва ... 41213141516 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •