до колко разбрах височина та и ширината е същата както е на дб само ширината да е 94 но вътрешна или външна дъното как да бъде да има прелка по цялата дължина почти или 3 по към 15 см и 3 дупки с пластмасови прелки нещо такова ли![]()
до колко разбрах височина та и ширината е същата както е на дб само ширината да е 94 но вътрешна или външна дъното как да бъде да има прелка по цялата дължина почти или 3 по към 15 см и 3 дупки с пластмасови прелки нещо такова ли![]()
При втория вариант, може с повдигане на прилетната дъска да затвориш кошера. При първия няма как да стане по този начин, което е неудобство.
Здравейте ако може да споделите мнение ако не може здраве да е това е с цел улеснение и усъвършенстване за това дъно ще се използва за фарар. дадан блат и много корпусен![]()
Здравейте ако може по вещите да си кажат мнението за това дъно мерси много http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D...1%D0%BD%D0%B8#
Ангеле, ти се майтапиш ! Той човека при този коз "25-рамков" ,щом пита за размери направо го изпрати да кове палети ! Като ги гледам тия нескопосани сандъци ми се изпари всичко що се нарича естетическа наслада ! Галинчо извинявай , но можеше да се консултираш с хора от форума ,като Тотевски,Ивайло Георгиев ,В.Желев ........ . А .и можеше да поразмишляваш , то дървото говори ! Повярвай , то говори !!!!!!!
Има мерак-направо "гори" пък и е упорит.Качества,които уважавам. Само дето "пали" от първата прочетена дума,а другите(думи) не му трябват.....Има надежда...И ДА- дървото наистина "говори".....
добре де да му се не види като не ги харесваш и нямаш отношение към темата кой те кара да пишеш съгласен съм че има в пъти по добри кошери но и има и в пъти по големи боклуци кога съм казал че са идеални но чак пък пълни боклуци не мога да се съглася да му се не види и професорите аз го разбирам тъка ако можеш помогни на човек ако ли не можеш гледай си там работата и това е
Първо, и много важно е да се научиш да пишеш !
Второ, и не по-малко важно е да се научиш да четеш !
Трето, и най-маловажно ,аз съм художник и скулптор и въпреки всичко не ми правиш ти кошерите ,а си ги правя сам ! Ааааа ,и то с кеф и любов ,както си гледам и пчелите !
Четвърто ! Аз дали имам отношение към темата не знам ,но ти определено си далече от нея ! Извинявай !
Първо 10 пъти го споменах че не се справям с клавиатурата нямам бг на нея но както и да е виновен съм за което Второ много добре съм го прочел Трето грам не ма интересува какъв си и какви кошери правиш Четвърто никой не карам нито да ги разглежда нито да ги купува Пето кога съм казал че са перфектни и щом се занимаваш с кошери със сигурност си вижда много по големи боклуци Шесто както аз не си вра носа в чужди теми за щяло и не щяло очаквам същото и от вас ако мога бих помогнал на всеки по какъвто и да е въпрос може да сте сигурни Седмо ако ви отегчавам с мой те боклуци нека изтрият темата МНОГО ЗДРАВЕ ОТ МЕН НА ВСИЧКИ
Изработката ти е много добра-браво, но един месец след като заселиш кошера това дъно няма да можеш да го извадиш по никакъв начин.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))