Цитат Първоначално публикувано от galin79 Виж публикацията
не знам с какви кошери сте вие но тук във Враца моите са си идеални сравнение с тия който продават в пчеларските магазини при нас може и по добре да ги направя но не им се дават пари така че за толкова пари толкова просто питах как би било по добре от 2 вида но щом не мога да питам няма вече извинявам се ако някой съм засегнал с нещо а и като не ви харесват кой ви кара да ми пишете в темата гледайте си вашите перфектни кошери и неми се бъркайте коментарите ви неща доста боклуци съм видял на по високи цени от моите подобия
Не се сърди на колегите. Направата на качествен кошер е болна тема за всеки един от тях. Във форума има десетки теми как се правят кошери и всеки един пчелар познава проблема с най-големи подробности. За да можеш на такива хора да продадеш кошери, трябва първо да ги убедиш, че твоите НАИСТИНА СА КАЧЕСТВЕНИ. Първият ти опит е неуспешен, но не се отчайвай. Изчети всички теми за направа на кошери, след това виж какви забележки са ти направени в тази тема, отстрани ги, направи нов КАЧЕСТВЕН КОШЕР, направи снимки в някоя чиста стая с бели стени за фон и накарай някой да ти напише граматически правилна обява за продажба, но преди това си изясни:
- цени
- срокове за доставка
- отстъпки за количества
- издаваш ли фактура или не
- даваш ли гаранции и какви
- каква е комплектацията на един предлаган от тебе кошер
- предлагат ли се към него допълнителни корпуси и по каква цена
- тестван ли е кошера на природни условия
- какви са ти производствените мощности
- ...... и още много други неща, ако искаш обявата ти да изглежда професионално и да буди доверие