ще искам да изкажете мнение ако може кой от двата модела е по добре 1 е със скосено дъно без панти другия с панти добре е сскосено дъно без пан
тдъно без панти другия с панти
и другия с панти
ще искам да изкажете мнение ако може кой от двата модела е по добре 1 е със скосено дъно без панти другия с панти добре е сскосено дъно без пан
тдъно без панти другия с панти
и другия с панти
за подвижното дъно добре въпреки че не виждам кое е по добре питах за тоя вид с дъно с клин разликата от двата вида който съм качил
Ако гледаш и пчели ще разбереш защо е по-добре с подвижното дъно а от тия панти не знам има ли смисъл. Как ще сложиш райбера и ще го местиш на 5км примерно без замрежен отвор. При пръскане пак няма как да се затвори за повечко време.
Галине, нямаше да отговарям, ама не се стърпях, а и дано съм полезен, че гледам някакъв мерак имаш...
Първо - много трудно ти се разбират постовете. Къде почва къде свършва изречението... Някакви снимки на сандъци, дето един с един не си приличат...
Второ - много императивно (заповедно) го даваш - искам това искам онова... ами кажи едно моля поне...
Трето - колегите ти казват мнение от опит (рендосване на дъските, подвижни дъна и т.н.) ти подскачаш и коментираш мнението им, едва ли не, че говорят небивалици.
Накратко: кошери от теб не бих си купил, защото не знам дали ще има поне 2 еднакви, защото искам отделно дъно и защото мисля, че качеството им е като небрежните ти изяви във форума.
Поздрави.
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Колега, айде стига спами с твоето подобие на кошер вече де!
ти сега хем се учиш да правиш кошер, хем пари искаш да вадиш... обикновенно се плаща за обучение а не обратното...
не знам с какви кошери сте вие но тук във Враца моите са си идеални сравнение с тия който продават в пчеларските магазини при нас може и по добре да ги направя но не им се дават пари така че за толкова пари толкова просто питах как би било по добре от 2 вида но щом не мога да питам няма вече извинявам се ако някой съм засегнал с нещо а и като не ви харесват кой ви кара да ми пишете в темата гледайте си вашите перфектни кошери и неми се бъркайте коментарите ви неща доста боклуци съм видял на по високи цени от моите подобия
Изработването на качествен кошер от дърво си има хиляди тънкости, които ти явно не ги знаеш. Всеки може да се прави на дърводелец и да реже дъски, но не всеки знае за многото тънкости, които ако не ги предвидиш, в бъдеще ще имаш големи проблеми. Например прелката - така както си я направил, семейството ще се задуши още първия път, в който я затвориш. Та това е НЕДОПУСТИМА ГРУБА ГРЕШКА, а ти очакваш хората да ти вярват в останалото.
От цялата тема лъха на некомпетентност и неувереност, а ти си тръгнал и пари да искаш за грешките си. Не ми се сърди, но подходът ти е неправилен, в резултат на което получаваш и адекватна реакция от всички останали колеги. Задаваш въпроси като първокласник, а после се издигаш до нивото на специалист, който уж знае всичко, и който си предлага "качествената" продукция. Двете роли са несъвместими, и това буди недоверие.
Да не говорим за АНТИМАРКЕТИНГОВИЯ ПОДХОД, с който все едно нарочно искаш да си изгониш потенциалните си клиенти:
1. Обява с много на брой правописни грешки
2. Снимки на кошери с дефекти, които си личат от един километър разстояние
3. Снимките са направени в мизерна обстановка, на поляна с неокосена трева или на фона на разни мръсотии или боклуци
4. Задаваш въпроси, от които става ясно, че ти два еднакви кошера не си в състояние да направиш
5. Не си наясно с необходимата функционалност, която трябва да притежава всеки един кошер
6. Не си наясно с видовете сглобки и с проблема с разсъхването, когато кошера се подложи на природните условия
7. Потенциалните ти клиенти ти дават препоръки, и ти вместо да се вслушаш, веднага влизаш в спор с обидни намеци. Не знаеш ли, че в пазарната икономика КЛИЕНТА Е ЦАР. Какво ще си помислят всички останали, когато видят войнственото ти отношение към даден потенциален клиент?
Не се сърди на колегите. Направата на качествен кошер е болна тема за всеки един от тях. Във форума има десетки теми как се правят кошери и всеки един пчелар познава проблема с най-големи подробности. За да можеш на такива хора да продадеш кошери, трябва първо да ги убедиш, че твоите НАИСТИНА СА КАЧЕСТВЕНИ. Първият ти опит е неуспешен, но не се отчайвай. Изчети всички теми за направа на кошери, след това виж какви забележки са ти направени в тази тема, отстрани ги, направи нов КАЧЕСТВЕН КОШЕР, направи снимки в някоя чиста стая с бели стени за фон и накарай някой да ти напише граматически правилна обява за продажба, но преди това си изясни:
- цени
- срокове за доставка
- отстъпки за количества
- издаваш ли фактура или не
- даваш ли гаранции и какви
- каква е комплектацията на един предлаган от тебе кошер
- предлагат ли се към него допълнителни корпуси и по каква цена
- тестван ли е кошера на природни условия
- какви са ти производствените мощности
- ...... и още много други неща, ако искаш обявата ти да изглежда професионално и да буди доверие
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))