Цитат Първоначално публикувано от didkap84 Виж публикацията
От къде в Пловдив мога да си закупя семейство. Търся кипърска порода или подобна но не и български. Колко е цената на пита.
Хах, поредния заблуден пчелар. Аз пък

ТЪРСЯ БОГАТА ВДОВИЦА, със австралийско (локализирана в югоизточна Австралия - все пак климата трябва да е благоприятен за пчели) или новозеландско гражданство, на възраст ДО 30 ГОДИНИ, със стройна фигура и благ нрав, изпитваща нужда за някого от мъжки пол, за когото да се грижи( нежно събуждане сутрин, след това закуска в леглото... такива неща) и предпочитаща той да е от български произход.
Моля, кандидатките да ме потърсят на контактите, които вече са публикувани на друго място във същия форум, след като си направят труда да ги намерят.

Владеенето на български език не е задължително. Tези, които не успяват да разчетат съдържанието на обявата, моля, нека ползват google translate.

Аз не мога да разбера тази логика - как пчеларите решават, че супер-дупер пчелата, която искат, трябва сама да ги потърси, вместо обратното? Ако наистина е супер-дупер ( или в случая ексцентрична стока), то тогава проблема с нея е в предлагането, а не в търсенето, от където всеки който нахално ви бута в ръцете подобна стока, най-вероятно ви дава менте.