Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 537

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    04.02.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    От известно време, забелязвам, че от мобилния си телефон (Лумия 535), при опит да пиша мнение или съобщение, полето за писане не ми "събужда" клавиатурата на телефона. Така съответно не мога да пиша нищо. Просто не се появява курсор. Телефонът имам от скоро и си спомням, че при първите влизания нямаше такъв проблем. В моя телевизор ли е грешката? А... и на телефона форума ми се отваря в "креатив" и липсва бутон или меню за преминаване към мобилна версия.
    Георги Корчев се казвам
    България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
    "Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от koragroup Виж публикацията
    От известно време, забелязвам, че от мобилния си телефон (Лумия 535), при опит да пиша мнение или съобщение, полето за писане не ми "събужда" клавиатурата на телефона. Така съответно не мога да пиша нищо. Просто не се появява курсор. Телефонът имам от скоро и си спомням, че при първите влизания нямаше такъв проблем. В моя телевизор ли е грешката? А... и на телефона форума ми се отваря в "креатив" и липсва бутон или меню за преминаване към мобилна версия.
    Спокойно, случва се и при мен и то с доста сайтове с Alcatel one touch idol 3 съм.
    С Лумията не помня да ми се е случвало, но и не я използвах дълго.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Заслужил Автор
    Регистриран
    10.10.2011
    Пчеларски район
    общ. Братя Даскалови
    Цитат Първоначално публикувано от koragroup Виж публикацията
    И при мен е така, със същия телефон съм. Е остава са да чета и да давам от време на време по някоя ръчичка.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •