Цитат Първоначално публикувано от scutellator Виж публикацията
Дамяне, мисля че по пътя на естественото развитие, вече е станало крайно време следващата стъпка да са клинични тестове. Бих се включил и аз.
Някой от форума да има микроскоп х400-х1000?
Знам, че е крайно време, но не ми достигат знанията, техниката и парите, за да поема такава задача сам. Матеев може да помогне, но си задавам въпроса защо да го прави. Имаме едни пиявици, които вземат пари от ЕС и оборудват лаборатории(зали за пасианс, минички и фейсбук), а в същото време ние се чудим как от пръдня - боя да правим. Знаеш...хваща ме яд на простотията...

Аз съм твърдо "ЗА", защото ако чакаме някой друг да го направи, то ще има да чакаме...
Не използвам никакви пестициди(акарициди), антибиотици и не съм третирал с МК,ОК или Тимол и резултата би трябвало да е възможно най-точен, но трябва да се включат повече колеги.
За мен кутията на пандора е продължителността на живота на пчелата и това е целта ми за другата година, защото това което видях е много обещаващо и трябва да го потвърдя.

P.S. Матеев се е отбелязал и явно е "ЗА"
Само да каже и му пращам живи проби, но въпроса е кой ще свърши работата пред микроскопа. Дони, ако можеш, кажи и до няколко дни ще имаме началната информация.