Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Цитат Първоначално публикувано от marianski Виж публикацията
    На тази фирма не и знам името имаше само тел публикуван 0887888909-029887395 -5.30лв Ако се съди по тела е някаква софийска!
    Може би е на Оберон - Равно поле, те в момента дават тази цена.

Почетен Автор
    Регистриран
    08.01.2012
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Цеко Виж публикацията
    Може би е на Оберон - Равно поле, те в момента дават тази цена.
    Да, сега като се замисля,видях този тел колега във фейса беше го пуснал на Оберон е да!

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Да и аз чувам подобни цени, но не бях говорил лично, а от колеги. Определено очаквам като се раздвижи пазара цена над 5,50, но това ще се случи само ако не бързаме да продаваме, а изчакаме до 15 септември.
    Този пост е редактиран от rosty_sz; 29.08.2015 в 21:12.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Както каза колега "Аз докато ги чакам да го вземат, го продадох на дребно и изпих парите."
    Скоро очаквам Китай да ни съди за ценови дъмпинг, защото техния мед е по-скъп.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.05.2014
    Пчеларски район
    бургас
    Истината е че никои не дава повече от фирмата от Раковски ,появява се един митичен грък обаче трудно се стига до него .От 5 години го давам на тази фирма и не съм имал проблем с амбалаж с кантар ,могат дате забавят малко с времето на товарене но и те гледат да комбинират за да напълнят камиона . Данака е 6 процента за физическите лица и 4 за ЗП ако някои дава повече даваете на него но засега няма такива.

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    Цитат Първоначално публикувано от валко Виж публикацията
    Истината е че никои не дава повече от фирмата от Раковски ,появява се един митичен грък обаче трудно се стига до него .От 5 години го давам на тази фирма и не съм имал проблем с амбалаж с кантар ,могат дате забавят малко с времето на товарене но и те гледат да комбинират за да напълнят камиона . Данака е 6 процента за физическите лица и 4 за ЗП ако някои дава повече даваете на него но засега няма такива.
    Митичния грък вече забравих кога му продадох меда. Да трудно се стига до него защото той избира на кой да вземе меда. Цената му в момента е 5.50 А Жорката представителя на Апимел дойде преди 2 месеца налепи едни стикерчета и от тогава не мога да му видя очите. Но не е виновен той, каквото му кажат това прави момчето. С нетърпение чакам да се обади да търси меда и да му кажа, че мед вече няма.
    Винаги може по-добре.

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.05.2014
    Пчеларски район
    бургас
    Цитат Първоначално публикувано от m_pchelari Виж публикацията
    Митичния грък вече забравих кога му продадох меда. Да трудно се стига до него защото той избира на кой да вземе меда. Цената му в момента е 5.50 А Жорката представителя на Апимел дойде преди 2 месеца налепи едни стикерчета и от тогава не мога да му видя очите. Но не е виновен той, каквото му кажат това прави момчето. С нетърпение чакам да се обади да търси меда и да му кажа, че мед вече няма.
    Трябваше да присъстваш на изкупуването на мед в Карнобат от гърка ,страшен подбор които изпревари ,просто капацитета му е много по малък работи но количествата са малки не искам да ставам адвокат на Апимел но ще го вземат преди гърка все пак си имаме и работа не мога да го преследвам в цяла южна България.

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    Нормално е една фирма да обслужва даден район приоритетно и едни да са доволни други не. Аз лично го дадох на 2 пъти, първия път имаше 5 човека, втория път 3-ма. Тръгна си с празен тир. Говорих с колеги защо така, едни казаха още не ни се е обадил, други казаха чакаме да стане 6 лева.
    Винаги може по-добре.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •