Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6828

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от thegame999 Виж публикацията
    Казаха ми че дако е за пилета пак става за пчели ?
    И кой е този велик пчеларски учен, който ти го е казал това?

Ето аз пък ти казвам да зазимиш пчелите с пържени кюфтета с кисели краставички (вътре в кошера), а в хранилката да им сипеш 20-годишна ракия, ама двойно препечена (преварена). Това е елексир за хора, сигурно ще става и за пчели. Ще ме послушаш ли?

Автор
    Регистриран
    20.06.2015
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    И кой е този велик пчеларски учен, който ти го е казал това?

Ето аз пък ти казвам да зазимиш пчелите с пържени кюфтета с кисели краставички (вътре в кошера), а в хранилката да им сипеш 20-годишна ракия, ама двойно препечена (преварена). Това е елексир за хора, сигурно ще става и за пчели. Ще ме послушаш ли?
    Няма да те послушам, Добре какви лекарства трябва да дам на пчелите преди зазимяване.Защто някой казват че може и без да и давам лекарства само за Акари-кърлежи?

Заслужил Автор
    Регистриран
    26.05.2014
    Няма да те послушам, Добре какви лекарства трябва да дам на пчелите преди зазимяване.Защто някой казват че може и без да и давам лекарства само за Акари-кърлежи?
    Хайде да започнем от там - защо си решил, че пчелите имат нужда от лекарства? Ти взимаш ли антибиотици за профилактика преди зимата и ако да как повлиява това като превенция? От какво предпазва и запазва ли се влиянието ми през зимните месеци? Третираш за акар, евентуално за нозема и толкоз. Макар, че лично аз за 4 години никога не съм третирал за нозема, дори и превантивно. Единственото третиране е максимално силни семейства, брак на питите навършили 2 години (ако е гледано пило в тях). Какви са тия антибиотици, какво е това чудо, лекарства за кокошки, витамини за зайци, антидепресанти...

Автор
    Регистриран
    20.06.2015
    Да ви питам преди 4 седмици сложих рамка за плодника след нея сложих още 2 да изградя.ЗАщо таза която съм сложил преди 4 седмици не се развива,А тези който сложих след нея се развиха вече?

Почетен Автор
    Регистриран
    08.01.2012
    Пчеларски район
    Ямбол
    Да ви питам преди 4 седмици сложих рамка за плодника след нея сложих още 2 да изградя.ЗАщо таза която съм сложил преди 4 седмици не се развива,А тези който сложих след нея се развиха вече?
    Под развиха имаш предвид изградиха.Ако основите са едни и същи(производство) значи не си сложил 4 седмичната основа на "правилното" място в кошера!

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Как така успя да ни попиташ без да разберем какво питаш?Пробвай да попиташ пак утре към 10ч.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •