Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 24 от 807 ПърваПърва ... 1422232425263474124524 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 231 до 240 от общо 8061
    VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Съгласен съм с теб на 100% .
    Успех и на двата фронта .
    Прости - забравих и съпруга ти - така , че успех и на трите фронта .

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    За мен нещата,за които говорите опират до следното.Имаш време-нямаш пари или имаш пари нямаш време.Сиреч ситуацията на Матеев е по-правилно да се нарече отдаденост,а не работохолизъм.

Почетен Автор
    Регистриран
    08.01.2012
    Пчеларски район
    Ямбол
    Аз предлагам да се съберем и да отидем на гости на Матеев иска не иска поне за 1 ден ще спре с работата + една вечер + на другия ден ще почива от напиването с нас(гостите).

Заслужил Автор
    Регистриран
    13.01.2013
    Пчеларски район
    Carpati
    Слънце, липсваш ми. Къде си? То не бе отпуска, не бе ваканция, не бе чудо.
    Липсата ми водевилно-пиперливите коментари и закачки, от които повечето настръхват и се ежат, като японски петлета.
    Дай някакъв знак, че те има.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Solaris60 е тука и чете форума, но избягва да коментира, защото ми даде обещание да не прекалява със спама. Евала - каза мъжка дума и я спази. Сега обаче е в другата крайност - не промълва нито дума, и вече започва да ни липсва. Хубаво е да се появява от време на време и да помага на начинаещите пчелари - все пак е човек с много знания, които може да ги споделя с останалите.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от marianski Виж публикацията
    Аз предлагам да се съберем и да отидем на гости на Матеев иска не иска поне за 1 ден ще спре с работата + една вечер + на другия ден ще почива от напиването с нас(гостите).
    Винаги сте добре дошли на гости. Ще ви посрещна с удоволствие. Между другото не знаете колко много пчелари са ми идвали да гости и с колко много хора часове наред сме лафили на приятни теми (пчелите разбира се, а не жените).

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Винаги сте добре дошли на гости. Ще ви посрещна с удоволствие. Между другото не знаете колко много пчелари са ми идвали да гости и с колко много хора часове наред сме лафили на приятни теми (пчелите разбира се, а не жените).
    Така е!
    И понеже няма как да ти се натресем всичките наведнъж, предлагам друго:
    Годишна национална среща на форума.
    Това вече сме го играли нееднократно в друг един форум и се получава много добре. И тъй като "Етъра" до Габрово е кажи речи в центъра на България той е много удобно място за такава среща.
    Предимствата са следните:
    1. Голям хотел с много прилични цени.
    2. Хубав ресторант с градина, подходящ и за обяд и за вечера.
    3. Голяма и хубава поляна за всякакви забавления.
    4. И разбира се Матеев като символичен домакин и организатор като "Баш майстора" на форума.
    Повярвайте ми такива срещи са страшно полезни за опознаване, за изглаждане на всякакви конфликти и създаване на лични контакти.
    Удобно време е началото на октомври, когато времето е още топло и приятно, но не е непоносимо горещо както сега, а и работата по пчелините е поприключила. Най-добре тези срещи се случват в рамките на три дни - петък, събота и неделя.
    Петък - след обяд пристигане и настаняване. Вечеря или коктейл за опознаване.
    Събота - основен ден на мероприятието.
    Неделя - закуска и отпътуване.
    Всеки може да дойде сам или със семейството и децата. Има с какво да си запълнят времето - и в "Етъра" и в Габрово има какво да се види.
    А за пчеларите ще е интересен един конкурс за най-хубав мед от различните видове. Може и за мис "Пчеличка", ако има мераклийки!
    Малко медиен шум за мероприятието също няма да е във вреда.
    Казвайте си думата за идеята!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Стига да има желаещи да дойдат на едно такова мероприятие и аз съм готов да го организирам.

Автор
    Регистриран
    08.03.2015
    Би било чудесно аз бих дошъл. Ще бъде и хубаво някоя друга лекциика да се изнесе. Форума не е малък и една такава среща ще бъде доста приятна, а и за периода който говорите наистина е най-добрата идея да се махнат тия жеги проклети, че да ти е кеф да седнеш на масата на ядение и пиини

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Стига да има желаещи да дойдат на едно такова мероприятие и аз съм готов да го организирам.
    Ами дай да пуснем една отделна тема и всеки желаещ да се заявява, заедно с бройката придружаващи го лица. Примерни дати 3-4-5 или 9-10-11 октомври. Идеята за лекциите също не е лоша, както и да поразкажеш за свършеното и бъдещите планове на конфедерацията. Знам, че много от пчеларите обичат да си правят много неща сами, така че и една изложба на "Направих го с ръцете си" ще даде много полезни идеи и на другите.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Страница 24 от 807 ПърваПърва ... 1422232425263474124524 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •