Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 6 от 6 ПърваПърва ... 456
Резултати от 51 до 60 от общо 125

Тема: ЛОФАНТ

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Лофантът цъфти, когато ливадите са прецъфтяли и окосени. Ако наблизо няма ниви със слънчоглед, това е единствената паша за пчелите по това време . По това време на годината - септември, времето обикновено е сухо. Затова, лофантът има нужда от поливане, за да отделя нектар. Когато го поливам, пчелите го посещават. Аз садя малка площ, което играе роля на поддържаща паша.

Автор
    Регистриран
    22.10.2015
    Пчеларски район
    Кнежа
    Направих парник с около 100 семена от които никнаха около 80-85 .Вече са около пет сантиметра мисълта ми беше дали ще стане на сянка, шарена сянка или подобно място и кога да го засадя в почвата .

Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Град Правец
    На сянка, не знам дали ще се развие добре, може да опиташ с част от растенията, нашите са на слънце. Разсада е готов за засаждане на постоянно място, след като укрепне, стъбълцето му става по-устойчиво. Времето трябва да се затопли, някъде средата или края на април.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Четох някъде ,че трябва да се колтучат страничните и да остане само главното стебло.

Страница 6 от 6 ПърваПърва ... 456

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •