Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 43 от 121 ПърваПърва ... 3341424344455393 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 421 до 430 от общо 1210
    VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Колко атмосфери налягане подаваш в бидона?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Една помпа с гъвкав ротор ще ти свърши чудесна работа. Аз имам такава в ракиджийницата, самозасмуква и прекарва всякакви каши. Взимаш най-малката и за да няма никакви електроники правиш един байпас с кранче между входа и изхода по тази начин си регулираш налягането в маркуча при затворен кран когато местиш от един на друг кошер. Не се притеснявай че ще загубиш налягане и дебит от байпаса-имаш ги в изобилие.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от vencii Виж публикацията
    Една помпа с гъвкав ротор ще ти свърши чудесна работа. Аз имам такава в ракиджийницата, самозасмуква и прекарва всякакви каши. Взимаш най-малката и за да няма никакви електроники правиш един байпас с кранче между входа и изхода по тази начин си регулираш налягането в маркуча при затворен кран когато местиш от един на друг кошер. Не се притеснявай че ще загубиш налягане и дебит от байпаса-имаш ги в изобилие.
    Има ли такива с 12V захранване?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Не знам, но ти си специалист по електроника и си писал че има евтини устройства за преобразуване на 12 в 220 и обратно.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Не знам, но ти си специалист по електроника и си писал че има евтини устройства за преобразуване на 12 в 220 и обратно.
    От 220/12V има много и са сравнително евтини. Обратното обаче не е така!
    Този пост е редактиран от tsc1; 11.08.2015 в 11:21.

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Няма нужда да изпадаме в подробности и безсмислени спорове, има поми със собствено лагерно тяло и може да се куплира с какъвто мотор искаш.

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    Това с байпаса може да е яко решение на покачването на налягането при затворен кран. Може и да сработи за обикновените помпи за гъсти течности които са около 100тина лева. А тази помпа с гъвкав ротор каква е и къде може да се намери.

А ас/дс инверторите са около 100 лева за 1000вата китайските. Имам такъв за електротриколката и работи добре с ограничението че не могат да задвижват индукционни мотори. (косачки, прахосмукачки). Ако мотора на помпата е четков инвертора ще е вариант за работа от акумулатор.
    Винаги може по-добре.

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    Това също може да е вариант.

http://fluida-bg.com/products/automa...essure-switch/
    Благодарение на колега, на когото пожелавам пълноценна почивка.
    Винаги може по-добре.

Почетен Автор
    Регистриран
    17.01.2014
    Пчеларски район
    с.Кривина, София-град
    Цитат Първоначално публикувано от bat_minka Виж публикацията
    Никой ли не го е ползвал този сироп?
    За сиропа на Пантелей Тошев ООД ли говорим? Не случайно те питат по-горе коя е обявата, за да стане ясно за кой сироп точно питаш.
    Ако е този на Тошев виж в тази тема:
    http://pchelari.com/forum/showthread.php?t=191&page=29
    мнение 284, имам и още снимков материал.
    Пълен боклук е както сиропа му така и твърдата му храна, половината я изхвърлят на дъното.
    То само цената като му видиш и трябва да имаш едно на ум!

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    http://sofia-city.all.biz/obemna-pom...-kolelo-g76689 Ето за това ти говоря.С байпаса ще си регулираш налягането и не ти трябват никакви пресостати

Страница 43 от 121 ПърваПърва ... 3341424344455393 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •