Който управлява знанието,управлява всичко!
"С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
"Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд
Днес пазарувах захар в чувал 25 кг. на цена 1.17 лв. от Бомест - Шумен, в чувал 50 кг. е 1.16 лв. В Кауфланд е 1.19лв. за 1 кг. Споделете какви са цените при вас.
В Метро чувал 25кг. 1.18 Сладея.
Не посмях със Суит лайфа но както вече стана ясно гаранция за качество на захар няма. Сладеята и се мръщеха един ден и сега си я взимат нормално.
Аз съм хранил с гръцка, сръпска и румънска. Вдигат без проблем, в момента тази дето я купих е румънска. Още не съм хранил, по към края на август ще давам.
Сръбска ,румънска ,българска и все нашето е най лошо.Няма ли бе вече тъпите ни капиталисти да спрът да искат да чукат дявола във въздуха.
До колко знам в България вече няма производство на захар и всичко що е на пазара е внос. Аз като купувам за отводките гледам килокалориите да са 399.
Особено СРЪПСКАТА ,при мен я вземат на момента.Има–няма и петнадесетина минути и хранилката е празна.Питам ги :пак СРЪПСКА или византийска.А те скандират–СРЪПСКА, СРЪПСКА,СРЪПСКА............Оле. Да им се начудиш, като че ли виждат Стоичков НА МЛАДИ ГОДИНИ.Ама ще им свикна,к,во да се прави.Сигурно ще свикна и с форумните бисери.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))