А към основите има ли:
- ВМУ за липса на гнилцови заболяваниия
- Сертификат за качество на восъчните основи.
- Фактура и касов бон
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
Основите са внесени напълно законно от Турция.Преди да ми ги дадът от митницата са минали ветеринарна и митническа проверка, мито, ДДС и т.н.
Така, че имат всички документи - ветеринарен сертификат, здравен сертификат, изследване за всички видове заболявания, които се изискват, включително и за гнилцови такива.
Фактура и касов бон не издавам, тъй като аз съм физическо лице, и ги внесох, като такова.Купих ги предимно за мен и няколко колеги, с който се комбинирахме за вноса.Въпроса е, че за да ни излязат на добра цена купихме голямо количество - 1 бус (около тон и половина основи) и продавам една част от тях.Бих си ги запазил за догодина, но ми трябват финанси в момента.А догодина със сигурност пак от там ще си взема, само че този път по рано, защото мноооого ни бавиха на митницата.
Така като ги гледам, основата в рамката е ДБ, а основите в пакета ми приличат на ЛР. Възможно е да греша.
Всички са даданблат на снимката, може да се получава зрителна измама![]()
Колко основи имаш останали за продажба
Дай моля те размер. Така като гледам са 26 см високи. Гледам колко остава до долната летва.
25 см е височината.
Размерите са 41х25см. Има още основи![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))