Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 127 от 496 ПърваПърва ... 2777117125126127128129137177227 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,261 до 1,270 от общо 4956
    Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от marianski Виж публикацията
    Колега защо не си продаваш меда на Любо от Ямбол коректен е човека.Наскоро чух,че купувал букета на 5.50 лв.
    Аз мисля като стане 6 лв тогава да продавам.Да се надяваме септември,октомври да стане тази цена предвид края но сезона и слабата година на много колеги!
    Земляк,като дадеш меда в нови тенекета,какви получаваш след това?Кръстачка,ти да не би да си Любо, че вдигаш палец нагоре на този амфитеатър–гладиаторите още не са излезли на арената,не бързай толкова.Ще стане 6лв. на кукуво лято. Нали гърка слезе от сцената,заради ''бъдещия фалит на Гърция''.Със 60 евро на ден какво ще изкупи?

Почетен Автор
    Регистриран
    08.01.2012
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Земляк,като дадеш меда в нови тенекета,какви получаваш след това?Кръстачка,ти да не би да си Любо, че вдигаш палец нагоре на този амфитеатър–гладиаторите още не са излезли на арената,не бързай толкова.Ще стане 6лв. на кукуво лято. Нали гърка слезе от сцената,заради ''бъдещия фалит на Гърция''.Със 60 евро на ден какво ще изкупи?
    Връща ти също нови тенекета.Гогол ти на кого си продаваш меда ако не е тайна?
    п.с.-Гърка като е слязъл от сцената и кво на мен лично няма да ми липсва,защото никога не съм си продавал меда на него!

Наблюдател
    Регистриран
    29.07.2015
    Привет! Някой интересувал ли се е на каква цена върви слънчогледовият мед на едро?

Наблюдател
    Регистриран
    16.12.2013
    Някой може ли да ми даде някъква оферта, имам малко мед за продан. Интересува ме цена за акация и липа. Ако може на лично да ми пишете.
    Ако искаш мечтите ти да проработят, трябва ти първо да поработиш.;)

Автор
    Регистриран
    20.12.2013
    Пчеларски район
    Тервел
    Цитат Първоначално публикувано от Ivan_vd Виж публикацията
    Колеги написах по горните постове с цел да помогна на всички съфорумци който мислят да си дават продукцията.Цената ми се струва добра,като сравня с останалите фирми.Писах поста и със цел да помоля колегите от Добрич ако не ги затруднява да се обадят по телефона и ако може да отидат на място и да видят има ли найстина такава фирма или е пак някой който иска да лови риба в мътна вода.
    АЗ звънях но на хора от региона им казва, че ще звънне по късно. И ако на теб е звънял на мен не, хитър като листна въшка.

Потребител
    Регистриран
    28.01.2011
    Пчеларски район
    Раднево
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Говорите пълни глупости. Гръка не само е на сцената,но и днес ще товари първия тир.Утре ще е втория.
    Цената която дава е 5.50

Потребител
    Регистриран
    27.02.2011
    Колега, знаеш ли от къде ще взима мед днес и утре?

Наблюдател
    Регистриран
    27.05.2013
    Дайте някакви координати на този грък. От цяла България ли изкупува или само от определени региони? Коректен ли е също ме интересува? Благодаря предварително. Хубава вечер

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    Цитат Първоначално публикувано от Борис Борисов Виж публикацията
    Дайте някакви координати на този грък. От цяла България ли изкупува или само от определени региони? Коректен ли е също ме интересува? Благодаря предварително. Хубава вечер
    Пишете си на лични и не давайте публично информация, защото може да му създадете проблеми и да духате супата после. Нашите измекяри газ пикаят като чуят за гърка. В прав текст са ми казвали, че краката трябва да му целуваме на този грък задето купува на такива цени!
    Дотам я докарахме фалиралите гърци да ни изкупуват меда на най-добри цени.
    Винаги може по-добре.

Потребител
    Регистриран
    28.01.2011
    Пчеларски район
    Раднево
    Ще взема мед от Южна България.
    Работя само с него от 6 години,коректен е.

Страница 127 от 496 ПърваПърва ... 2777117125126127128129137177227 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 17 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 17 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •